Andi Moisescu, de la vânzătorul de ziare la omul de azi

„Am plecat de jos. Mai jos de atât… nu-mi dau seama de unde aș fi putut să plec”

Andi Moisescu este unul dintre cei mai carismatici prezentatori TV de pe la noi. Iar lucru acesta se vede în multitudinea de proiecte în care s-a implicat după ce și-a schimbat primul job, cel de vânzător de ziare. Potrivit propriilor declarații, date revistei Ciao, Andi Moisescu avea o singură abilitate la începutul anilor 90, aceea de a vinde ziare la metrou la Piața Romană, ca aoi să ajungă la radio și ceva mai târziu la PRO TV, unde face cu succes emisiunea „Apropos TV”, o emisiune de referință a postului din Pache Protopopescu.

„Asta știam clar că funcționa pentru că avusesem succes și câștigasem niște bani buni, la prima vânzare… la vremea respectivă.  În timp ce vindeam ziare am auzit anunț de concurs de dj la un post de radio. Era primul post de radio apărut atunci, și mai eram cu încă un coleg de bancă, și el vindea ziare lângă mine – și mi-a zis «De ce nu te duci? Că tu tot pui muzică la toate petrecerile noastre». Și m-am dus. A doua zi de dimineață i-am zis: «Bine, fii atent, eu nu vin mâine să vând» – vindeam săptămânal, deci nu era o problemă dacă nu vindeam într-o zi – și m-am dus la concurs. Printre alți 50 de oameni eram și eu. Am luat eu și încă un băiat. Am plecat de jos. Mai jos de atât… nu-mi dau seama de unde aș fi putut să plec”, a mărturist Andi, cel care ne-a încântat cu stilul său atât în „Ora 7, Bună dimineața”, matinalul de la PRO, cât și în „Românii au talent”, ce ținea România cu sufletul la gură în fiecare vineri seară.

Andi Moisescu și Olivia Steer, căsătoriți din 2004

Andi Moisescu este căsătorit cu Olivia Steer din 2004, și în ciuda impresiei pe care Olivia a lăsat-o publicului, relația acestora este una frumoasă, din care au rezultat și doi copii. Andi a mărturisit care este secretul unei căsătorii de durată, mai ales în vremurile actuale, în care totul este „pe repede înainte” și în care cu greu se mai găseste timp și respect pentru relațiile interumane.

Andi și Olivia Steer (Instagram Olivia Steer)

„Cred că sunt aceleași de când lumea. Respectul e foarte important și, după părerea mea, și înțelegerea. Dar toate astea derivă din dragoste. Atunci când e dragoste reală și puternică, părerea mea este că ea se transformă mai târziu, în timp, și în respect, și în înțelegere… dacă iubești cu adevărat pe cineva, a spus Andi, pentru Ciao, adăugând că este un tip romantic, care consideră că că gesturile romantice țin „foarte mult de intimitatea noastră”, deci nu trebuie expuse publicului… (prea) curios.

Citește și: Andi Moisescu zâmbește amar: ”Am pierdut noţiunea de tată”