Andi Moisescu se bucură de lux pe patru roți, trăiește în și pentru prezent, dar nu a uitat de unde a plecat. Și nu a uitat nici de cine era Andi înainte să devină celebru.

Pasiunile încep de la vârste fragede și tot la o vârstă fragedă începi să pui primele cărămizi pentru viitor.

”Totul a inceput cand aveam 19 sau 20 de ani si am urcat pentru prima oara intr‑un Mercedes‑Benz. Eram proaspat intrat la facultate si atunci mi‑am promis ca, daca va veni un moment in care imi voi permite sa detin un Mercedes-Benz, o sa am unul“, a dezvaluit Moisescu pentru gentlemanscar.ro.

A muncit, a strâns bani la ciorap și bani pe card și, după ani și ani, Andi și-a permis sa își cumpere un Mercedes 200 CDI 4MATIC. Când costă? O nimica toată. Cam cât 2 garsoniere mici la periferia unui oraș mare: 43.000 de euro. Vedeta TV a realizat si un pictorial alaturi de masina sa, de care s-a declarat extrem de incantat.

Pentru că pasiunea pentru mașini vine din adolescență, Moisescu își discută puțin și propria copilărie. Și relația bizară cu figura paternă:

”Am încercat să dau de el, dar nu am reuşit. Am uitat noţiunea de tată”, își amintește Andi Moisescu. 

”Din momentul în care a plecat nu a mai dat niciun semn. Când eram mai tânăr am încercat să dau de el, nu am reuşit, sub nicio formă. Ca să ţi-o zic p-aia dreaptă, am pierdut şi noţiunea de tată. Poate că într-un fel e o eliberare pentru noi, nu te mai gândeşti, pentru că dacă o faci o să suferi. Te obişnuieşti cu ideea”, rememorează juratul de la Românii au talent.

Citește și: Test ADN: Cu cine seamănă copilul lui Ștefan Bănică Junior

#News