Nu este nevoie de un test ADN pentru a vedea că băiatul Laviniei Pîrva și al lui Bănică a moștenit calitățile ambilor părinți. Recent, actuala parteneră de viață a artistului, a vorbit deschis despre viața de familie, oferind amănunte despre băiețeul pe care îl are cu Ștefan Bănică Junior.

Cu sau fără test ADN, Bănică este tatăl a trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Nu s-a oprit aici și, din căsătoria cu Andreea Marin, a rezultat Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Bănică are un băiețel, Alexandru. Lavinia Pîrva a făcut declarații despre băiețelul lor la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV.

”E mofturos. Îi place să se cațere, să urce scările. E foarte activ. Am grijă la alimentație, dar îi mai dau să guste. Mama mea e mai strictă cu el. Fiul meu cântă la pian cu tati, are ureche muzicală. A ascultat muzică încă de când era în burtică. Nu știm încă cu cine seamănă mai mult”, a declarat lavinia Pîrva, citată de click.ro.

Este genul de copil bombă cu ceas. O am pe mama alături. În mare parte, de când s-a născut Alexandru, este alături de mine. Am timp să lucrez. Dar da, în mare parte stau cu el. Nu vreau să pierd nimic. Multe lucruri le fac de acasă. Am găsit o fabrică foarte aproape de mine care face aceste hăinuțe pe care eu le-am gândit.

Sunt într-o perioadă foarte frumoasă. Sunt foarte fericită cu Alexandru. Este altceva. Doarme noaptea. Ziua mă solicită foarte mult, dar îmi face plăcere pentru că intru cumva în lumea lui și mă simt extraordinar de bine. Mă inspiră foarte mult Alexandru”, a mai spus cântăreața, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Mihai Trăistariu plânge și suspină: ”Mi-a dat foc la casă”

#News