Apartamentul lui Trăistariu a luat foc așa cum ia foc și artistul când nu primește suficiente like-uri la pozele cu decolteu. Se pare că vina nu-i aparține, nu s-a jucat cu chibriturile și nici nu a fost victima unei fane cu foc la inimă. Sau, de ce nu, a unui fan mai libertin.

Potrivit spynews.ro, anul acesta, cântărețul și-a invitat fratele la mare și l-a cazat într-unul din apartamentele sale. Din neatenție, acesta dat foc mai multor dulapuri și bunuri din apartamentul de pe litoral.

”Mi-a dat foc la casă. Eu fac un bine și uite cum se întoarce. L-am chemat pe fratele meu la mare și l-am cazat într-un apartament de-al meu și el ce-a făcut? Mi-a dat foc la dulapuri. Și m-a sunat așa foarte relaxat și mi-a zis: ”Am dat foc puțin aici, au ars mânerele de la dulap. Am vrut să îmi usuc cămașa la aragaz și nu am fost atent și a luat foc dulapul de la bucătărie”. Nu am prețenție să îmi întorci înapoi dar să ai bunul simț să spui măcar un mulțumesc”, a detaliat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu nu s-a oprit doar la muzică și poze provocatoare pentru Facebook. Deși pare cu capul în nori și cufundat în norișorii roz ai visării, Trăistariu pune ban peste ban din închirerea caselor pe care le are. Artistul deține șase apartamente la mare, iar pandemia nu l-a incomodat foarte tare. A primit numeroase oferte pentru închirirea apartamentelor pe durata verii și a și acceptat, fiind genul de tip care nu poate să spună nu turismului românesc. Sau, nu poate să spună nu nimănui.

”Eu am șase apartamente și dacă le închiriez pe timpul verii pot scoate 80.000 de euro, însă din cauza crizei poate ajung la jumătate. Sunt toate la ultimul etaj al unui bloc, e tot etajul acolo și poate fac și o cafenea pe bloc. Nu știu ce să fac, aș putea să le dau unei firme care se ocupă cu închirieri, în regim hotelier și să-mi iau banii la sfârșit de toamnă.

Îmi e teamă să nu pățească ceva apartamentele, așa cum mi-a zis cineva, la sfârșit este posibil să fac din nou investiții de 30% în apartamente”, declara artistul despre afacerea sa cu apartamente.

Citește și: În 2020 poți cumpăra bărbați: legal, rapid și la preț redus

#News