Clotilde Armand

Judecătoria Sectorului 1 a validat, joi, mandatul de primar al lui Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1. Decizia instanței, potrivit motivării, poate fi contestată în termen de două zile de la aducerea la cunoștință.

„Admite sesizarea formulată de Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1, Sector 1 Bucureşti. Validează mandatul pentru funcţia de Primar al Sectorului 1 Bucureşti, obţinut de doamna CLOTILDE-MARIE-BRIGITTE ARMAND, candidata Alianţei USR-PLUS. Dispune comunicarea prezentei încheieri de îndată Prefectului şi Secretarului General al Sectorului 1 Bucureşti, cel din urmă are obligaţia aducerii la cunoştinţă publică, prin afişarea încheierii, la sediul Primăriei Sectorului 1, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare. Executorie. Cu drept de apel în termen de 2 de zile de la aducerea la cunoştinţă publică, ce se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 396 alin. 2 Cod de procedură civilă, azi, data de 15.10.2020”, se arată în minuta ședinței.

Potrivit datelor oficiale ale Autorității Electorale Permanente, Primăria Sectorului 1 a fost câștigată de Clotilde Armand, cu 40,95% (36.455 de voturi), în timp ce social democratul Dan Tudorache a obținut 39,82% (35.451 voturi). Imediat după alegerile din 27 septembrie au apărut probe ale unor posibile fraude electorale, ce au fost reclamate de primarul în funcție, Dan Tudorache.

Citește și: Validarea primarului Sectorului 1, amânată până joi

#News