Dacă ești actor și profesezi în 2020, poți alege scena sau poți alege să rămâi acasă. În realitate, ai două alegeri mari și late, independent de job. Depinde de carieră, de nevoia de bani, de dorul de public. Cunoscutul actor Horaţiu Mălăele a fost confirmat cu COVID-19. Actorul urma să plece peste câteva zile la Iaşi, la Gala Serilor Filmului Românesc. Desigur, deplasarea a fost anulată.

Conform Adevărul.ro, Horaţiu Mălăele are 68 de ani, se încadrează în grupa de risc, și ar fi urmat să fie omagiat la Iași, alături de prieteni din cinematografie. Este vorba despre Gala de deschidere a celei de-a unsprezecea ediţii a Serilor Filmului Românesc.

Actorul Horaţiu Mălăele a susţinut campania de informare cu privire la riscurile pandemiei, numărându-se printre personalităţile care au apărut ţinând foi cu mesajele „#staiacasa” sau „staţi în casă”, alături de Gheorghe Hagi, Cristi Chivu, Gică Popescu, Ilie Năstase, Smiley şi Florin Chilian.

În aceste condiţii, spectatorii care îl aşteptau la Iaşi sunt rugaţi să păstreze gândurile de bine, să se bucure de atmosferă şi film, în compania invitaţilor din program. Biletele achiziţionate pentru spectacolul Sunt un orb, din cadrul SFR, vor putea fi păstrate pentru data la care va fi reprogramat evenimentul.“, transmit organizatorii.

Valentin-Horaţiu Mălăele este actor, regizor, caricaturist şi scriitor român. S-a născut în satul Tahomir din Târgu-Jiu şi a ajuns la Bucureşti într-un moment de glorie al teatrului românesc. A jucat primul rol în 1974, la Studioul Casandra, intepretându-l pe Fabinard, în spectacolul „Pălăria florentină” de Eugène Labiche, în regia lui Ovidiu Schumacher.

A continuat apoi să interpreteze roluri pe scena Teatrului Tineretului din Piatra Neamţ, unde a fost încurajat şi promovat de regizoarea Cătălina Buzoianu.

Citește și: Familia Țopescu: scandal dincolo de mormânt

#News