Smiley este secretos în privința fiicei sale, Josephine

„Noi nu ne dorim neapărat să o expunem în mediul online pentru că, deocamdată, nu e o persoană”

Smiley face lumină în legătură cu aparițiile publice ale fiicei sale, de numai patru luni, despre care „gurile rele” zic că se vor face „pe bani mulți”, așa cum pare că le stă bine vedetelor. Într-un interviu acordat Ciao, Smiley a afirmat că această decizie trebuie luată chiar de fetiță, considerând că nu i se pare important ca oamenii să o vadă de pe acum, mai ales că este în plină transformare. „Noi nu ne dorim neapărat să o expunem în mediul online pentru că, deocamdată, nu e o persoană. Cred că asta trebuie să fie alegerea ei. Nu mi se pare … real… important ca oamenii să o vadă pe Josephine, mai ales că ea se transformă de la lună la lună”, a spus Smiley, care a ținut să sublineze faptul că nu a luat bani de la nicio revistă pentru poze în exclusivitate cu copilul.

Smiley: „Sunt niște lucruri pe care vreau să le țin pentru mine”

De altfel, chiar și primul eveniment major din viața micuței, botezul, a fost unul făcut departe de ochii lumii, considerând că unele lucruri trebuie păstrate doar în cercul intim al familiei, așa că nu ia în calcul, nici pe viitor, să se gândească la acest aspect.

„Nu. Nici nu ne-am gândit, dar îți spun eu de acum… Nici n-am de ce să mă gândesc la asta. În viața mea n-am luat niciodată bani de la o revistă să pozez, să fac ceva… și în principiu, lucrurile personale le-am ținut pentru mine. Chiar și botezul l-am făcut în cel mai mare secret. Dar nu neaparat secret, mi se pare că sunt niște lucruri pe care vreau să le țin pentru mine… nu există sume de bani. Sunt lucruri pe care le dezvăluim pe Instagram, povestim despre viețile noastre, dar sunt anumite chestii pe care e bine să le ținem pentru noi”, a mărturisit Smiley în interviul Ciao.

Cu siguranță în în telefoanele părinților sunt numeroase poze cu cea mică, este ceva firesc până la urmă, iar decizia pe care au luat-o Smiley și Gina Pistol este una, de departe, cea mai potrivită, și trebuie respectată.

Citește și: Gina Pistol o ferește pe Josephine de blitzuri