O femeie care pretindea că este întruparea unei zeițe indiene, acuzată că și-a torturat adepții

Ea i-a înșelat cu sute de mii de dolari.

Woo May Hoe, în vârstă de 52 de ani, o femeie din Singapore este acuzată că a înșelat zeci de persoane, pretinzând că este întruchiparea unei zeițe indiene. Procurorii din Singapore susțin că ea și-a abuzat adepții, inculpand-o pentru 50 de fapte penale. Potrivit anchetatorilor, femeia și-ar fi obligat adepții să înghită fecale umane. Ea le scotea dinții cu cleștele, înșelându-i cu milioane de dolari, potrivit digi24.ro.

Pe numele luiWoo May Hoe au fost formulate 50 de acuzații de către procurorii din Singapore.


Primele acuzații i-au fost aduse femeii în octombrie 2020,  ancheta fiind extinsă și pentru alte fapte penale. Woo, care este arestată preventiv din octombrie 2020, este acuzată că și-a forțat cinci adepți să mănânce fecale umane  drept pedeapsă că nu au ascultat-o. Potrivit acuzațiilor procurorilor, Woo May Hoe ar fi agresat fizic o femeie de 43 de ani, căreia i-a scos un dinte cu cleștele. Procurorii mai susțin că femeia ar fi înșelat mai multe persoane, pe care le-a obligat să îi dea milioane de dolari, sub pretextul că va cumpăra vaci pe care să le va dona. Ea le-a promis celor persoanelor inselate că le va ajută spiritual să se vindece de anumite boli pe care le aveau.

Una dintre victime i-a dat lui Woo 350.000 de dolari, în 2012 pentru a cumpăra animale

De asemenea, între 2013 și 2015, femeia a mai primit încă 1,7 milioane de dolari, după ce a convins-o că banii vor fi donați pentru construirea unui templu în India. Cazul lui Woo este similar cu cel în care un bărbat din Thailanda s-a autoproclamat  „om sfânt”.  Bărbatul în vârstă de 75 de ani a condus o grupare în care îi obligă pe membri să bea urină și să mănânce fecale. Poliția a găsit aproximativ 11 cadavre în tabăra pe care o avea în junglă, bărbatul fiind arestat în mai. 

Singapore, oficial Republica Singapore, este un oraș-stat insular și cea mai mică țară din Asia de Sud-Est. Este situat în sudul Peninsulei Malay și a statului malaysian Johor, 137 km nord de la ecuator. Conform unei analize publicate de Culture Trip în 2016, face parte din primele zece cele mai moderne orașe din lume.

Sfaturile experților: Renunță să-ți prinzi părul în momentul în care faci sport