Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Un stilist renumit le explică oamenilor de ce nu e bine să-și prindă părul, în momentul în care aleg să facă sport.

Tom Smith le-a explicat persoanelor care se antrenează că este necesar să evite să-și lege părul, deoarece, o banală coadă poate duce la  fire de păr despicate și deteriorarea podoabei capilare.

Ne putem bucura de mișcare, fără a ne pune podoaba capilară în pericol

În momentul în care facem exerciții fizice, prinderea părului, mai ales dacă este lung, ne ajută să ne concentrăm. Practic, o coadă reprezintă modalitatea perfectă și confortabilă pentru a evita ca firele de păr să ne deranjeze, transmite publicația Mirror.

Totuși, această coafura populară ar trebui evitată, în momentul în care facem anumite exerciții.

Deși coafura este elegantă și ușor de realizat, procedura ne-ar putea distruge părul”, avertizează celebrul stilist Tom Smith.

Am fost în parc, azi dimineață. Am văzut pe cineva făcând jogging. Admir persoanele care fac sport în timpul liber. Totuși, în timp ce persoana alerga, părul ei se mișca în toate părțile, parcă biciuindu-i fața. Este ”rețeta” pentru vârfurile despicate”, a explicat stilistul.

Nu lăsa alergatul de dimineață să-ți strice părul

Din fericire, există o soluție simplă. Potrivit expertului, părul poate fi prins într-un coc sau îl putem împleti înainte de a începe exercițiile.

Ca răspuns, mai mulți comentatori i-au mulțumit pentru sfaturi, precizând că nu au știut că prinderea părului duce la deterioararea acestuia.