Bărbat anchetat pentru agresarea mamei

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie

Politist
Politist sursa foto pixabay

Un bărbat este cercetat de poliţiştii bucureşteni, după ce şi-a agresat mama, iar în camera lui poliţiştii au găsit peste 100 de plicuri cu un praf alb, posibil substanţe interzise, pe numele bărbatului fiind emis un ordin de protecţie, potrivit digi24.ro.

 Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că poliţiştii Secţia 19 Poliţie au fost sesizaţi au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că fiul ei a agresat-o într-un apartament din Sectorul 5. 

“Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, pentru protejarea victimei şi dispunerea măsurilor legale. De asemenea, având acordul persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 54 de ani, poliţiştii au pătruns în imobil. În interiorul locuinţei a fost depistat fiul femeii, un bărbat în vârstă de 36 ani, care era agitat şi prezenta un comportament suspicios.

De asemenea, în camera acestuia, au fost găsite şi ridicate 105 plicuri ce conţineau un praf alb, susceptibil de a avea efect psihoactiv”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

 Femeia nu a necesitat îngrijiri medicale sau  transportul la o unitate medicală. Bărbatul a fost condus la sediul subunităţii, pentru continuarea cercetărilor. “Întrucât s-a constatat existenţa unui risc iminent, poliţiştii au procedat la întocmirea Formularului de Evaluare a Riscului, faţă de bărbat fiind emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, fiindu-i montată şi brăţară de monitorizare electronică”, a menţionat sursa citată. Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie. Gheaţa antarctică marină de iarnă a atins un nivel inferior