Lavinia Pârva ne dă lecții de parenting

Soția lui Ștefan Bănică, noua vedetă de la ProTV

Lavinia Pârva, soția „juniorului” Ștefan Bănică va da lecții de parenting, la televizor. Cum copiii nu ne vin cu „manual de utilizare”, astfel că de multe ori mămicile sau viitoarele mămici au nevoie de sfaturi pentru creșterea acestora.

Lavinia este noua vedetă a ProTv, care va face parte din echipa „Vorbește lumea” unde va avea o rubrică, săptămânală de parenting. Vedeta va aduce în atenția părinților subiecte legate de creșterea, educația și sănătatea celor mici, cât și de teme care țin de locuri de joacă, stomatologice și multe altele, relatează Cancan.

„Am acceptat, cu mare drag, propunerea de a face parte din echipa «Vorbește Lumea», mai cu seamă că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag. Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă. Voi încerca să acopăr toată «plaja» de subiecte de care orice femeie/mama ar fi interesată”, a declarat mămica Lavinia.

Printre subiectele ce vor fi dezbătute de Lavinia se numără cele cu privire la bucuria de a deveni mamă, depresia post natală, „ce este de făcut, cum rămânem feminine chiar și cu câteva kilograme în plus, cum ne revenim după naștere, ce trebuie să știm în timpul sarcinii”, a mai spus aceasta.

De asemenea, va discuta despre provocările cu care se confruntă cuplurile/familiile odată cu apariția unui bebeluș în familie, dar și despre masajul terapeutic la copii, alimentația acestora, dar și petrecerea timpului liber, prin activității educative sau sportive.

„Vorbește lumea”, cu Lora

„Vorbește Lumea” este prezentată, pentru moment, de Lora, care îi ține locul Adelei Popescu pe perioada sarcinii și a concediului de maternitate, și Cove.

Mai multe vedete sunt parte din acest proiect, astfel că Anna Lesko gătește în fiecare marți și joi, Cristina Cioran, însărcinată pentru prima oară, se ocupă miercurea de rubrica Revista Presei, iar Francisca este de rubrica Meteo.

Citește și: Pepe, într-o relație cu Raluka? Ce spun cei doi