Pepe, într-o relație cu Raluka? Ce spun cei doi

„Treci acasă că e frig”, i-a comentat Pepe Ralukăi, la o fotografie postată de artistă pe Instagram

Foto: Playtech.ro

În ultima perioadă, fanii lui Pepe au început să observe o anumită apropiere pe care acesta o are cu Raluka, colega lui de platou de la o emsiune a postului Antena 1. Mai exact, cei doi ar fi început să-și manifeste afecțiunea în public, dând semnale că în curând s-ar putea naște o relație – ori cel puțin asta comentează admiratorii celor doi.

De altfel, întrebat despre acest aspect, Pepe nu a confirmat, însă nici nu a infimat zvonurile, spunând că o place pe Raluka, iar sentimentul ar fi reciproc. „Am o relație foarte mișto cu Raluka, suntem colegi, ne știm foarte bine. O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe, ne pupăm, suntem ok”, a spus Pepe într-un vlog, pe YouTube, citat de Cancan.ro.

Pepe încă poartă verigheta

Pepe a trecut, cu nu foarte mult timp în urmă, printr-un divorț complicat și în mod sigur destul de dureros, al doilea de acest fel pe care îl trăiește artistul. Primul dovorț „cu scandal” l-a bifat cu „nonconformista” Oana Zăvoranu. Iar dacă după o relație tumultuoasă cu aceasta, Pepe spera să-și găsească liniștea alături de a doua soție, acest lucru nu s-a întâmplat. Ba mai mult decât atât, istoria a părut să se repete pentru cântăreț. Va fi a treia oară cu noroc? Rămâne de văzut, desigur! Mai ales dacă luăm în calcul faptul că între Pepe și Raluka ar putea fi doar o prietenie foarte puternică și nimic mai mult.

Cu toate că zvonurile unei noi relații nu au fost confirmate de niciunul dintre aceștia, după cum vă spuneam, o imagine postată de Raluka pe Instagram trezește semne de întrebare. Mai exact, cântăreața a postat o fotografie în care i se pot vedea sfârcurile printr-o cămașă, fotografie la care Pepe a comentat: „Treci acasă că e frig”, sugerând o apropiere vizibilă dintre cei doi artiști.

Citește și: Viața normală, plictisitoare pentru Simona Halep