Tatăl lui Alex Hogea îl invită pe Raed Arafat să vizioneze documentarul Colectiv:

„în Rai”, scris de tatăl lui Alexandru Hogea.

„Salut, Alexandru! Cum este Raiul astăzi? Mâine sunt 4 ani și 3 luni de când ai plecat la îngeri. Dimineață vom merge la biserică, la cimitir, iar seara, după pomenire, vom participa la avampremiera filmului “colectiv” de la Brașov. A început distribuirea filmului în România. Duminică vom fi prezenți la Avanpremiera de la Sinaia iar luni vom participa la premiera filmului de la București. Aseară citeam o declarație a lui Raed Arafat în care spunea despre Colectiv: “Faptul că o să vreau să văd filmul și ce se spune acolo este clar că o să vreau să-l văd.” Mă gândesc să-l invit duminică la avanpremiera de la Sinaia a filmului oferindu-i locul meu în sală, între Mihaela și Teodora. La final poate le spune fetelor impresiile lui despre film și le răspunde întrebărilor ce ne macină de peste patru ani” a postat Narcis Hogea, tatăl lui Alex, pe Facebook.

Citește și: Filmul „colectiv” va rula în februarie în cinematografe

Tragedia #Colectiv, cu ecou și-n zilele noastre

Cu toate că incendiul de la Colectiv s-a întâmplat acum câțiva ani buni, ecourile tragediei se simt și acum. Se simte miros de fun, de carne arsă și de durere. Astea nu trec, oricât ai încerca să le bagi sub preș. Dacă nu trec pentru noi, cei ce am privit doar la televizor, ce să mai spunem despre supraviețuitori și despre rudele celor ce nu mai sunt?

Cu toate că Narcis Hogea declara că Raed Arafat ar fi evitat orice discuție deschisă cu acesta, iată ce se arată într-un comunicat:

„Am avut un dialog deschis cu o parte a familiilor victimelor, am avut o discuție chiar o perioadă scurtă la ASE. Am avut cu cine a dorit și cu cine am putut. Discuțiile au fost de ore, nu de o jumătate de oră, am stat și am vorbit.”, spune Raed Arafat.

Cum să bagi morții sub preș

Atât Victor Ponta cât și Raed Arafat au talentul de a se face că plouă, atunci când vine vorba despre Colectiv. Nimeni n-a greșit cu nimic, toată lumea a acționat așa cum ar fi trebuit. Toți sunt în viață, nimeni n-ar rămas cu răni, iar copiii României sunt fericiți acasă, lângă părinții lor.

Citește și: Colectiv: Senatul a decis plata pe viață a tratamentului victimelor

#News