Enervat că proiectul său de suflet, alegerile anticipate, începe să se cam aleagă praful, Klaus Iohannis i-a chemat pe ciracii săi liberali la o întâlnire de taină, în care s-a arătat foarte nemulțumit de prestația lor acțiunea de defrișare a anticipatelor.

Drept urmare, aflat la Bruxelles, Iohannis a făcut ceva incredibil: a invitat “ciuma roșie” să asigure cvorumul la votarea guvernului! După ce a declarat de foarte multe ori că vrea să vadă dispariția PSD, acum, nemaipomenit, îi cheamă în ajutor, chiar dacă nu vrea să apară că s-ar ruga de pesediști!

Citeste si Cum dispare PNL

„Sunt 2 chestiuni. Nu știu dacă va fi afectat calendarul pentru anticipate. Atitudinea PSD este ciudată. După ce au depus moțiune de cenzură și a căzut guvernul, acum spun că nu e vina lor. Acum când trebuie să se voteze, dumnealor sunt ocupați. Este incorect, îi invit să-și reconsidere punctul de vedere. În Parlament se lucrează prin prezență, nu prin absență”

Iohannis, auzim bine, te înfrățești cu Ciolacu, cu Stănescu, cu Olguța???

Țara piere, Turcan bate câmpii

Parcă pentru a-l calma puțin pe Iohannis, interimara Raluca Turcan bate câmpii fără grație, ci cu un soi inconștiență și obrăznicie: „Alegerile anticipate sunt aşteptate de români, de mediul de afaceri şi de partenerii instituţionali”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, într-o postare publicată pe pagina personală.

Mai mult, Turcan spune cu un tupeu incredibil: „Economia răspunde pozitiv şi la declanşarea alegerilor anticipate, şi la măsurile economice adoptate de guvernul PNL. Primim confirmări zilnice că am luat cele mai bune măsuri pentru evitarea derapajelor şi consolidarea creşterii economice”, spune cyber politiciana. Cine naiba le-o trimite lor confirmări zilnice că au luat cele mai bune măsuri?! Banca Națională a României, cumva?! Vreo casă de schimb valutar?

Începe dihonia între PNL și USR

Liderii USR au început un atac deloc voalat ci foarte direct, concret, împotriva PNL și a lui Iohannis. Din partea liberală, răspunde number one-ul lui Klaus: “În ultimele zile, mi se pare că cei din USR sar anumite limite, anumite bariere care fac aproape imposibilă colaborarea viitoare între PNL și USR, dacă continuă în acest fel. Noi nu ne mai războim de câteva zile cu PSD, ci suntem nevoiți să facem față și să răspundem manipulărilor venite dinspre USR. 

Dintr-o dată, cei cu care am pornit într-o campanie de modernizare a României, de schimbare în bine a României încep să tragă cu toate tunurile în direcția noastră. Ok, suntem pregătiți și de asta, noi nu o să reacționăm nici cu aceeași virulență, nici cu aceeași monedă, doar vă spun că mie și altor colegi nu ne place această nouă modalitate de a face opoziție a liderilor Dan Barna și Dacian Cioloș care ne spun că și-ar dori să intre la guvernare. Păi, cu cine și-ar dori să intre la guvernare dacă nu cu cei pe care PNL îi susține, alături de premierul desemnat.” a spus Rareș Bogdan.

#News #FaraEi Foto

Atunci viceprimar al capitalei, acum şef de guvern