Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Un serial „House of Cards” despre Putin este filmat de un regizor ucrainean.

Serialul are la baza bestseller-ul intitulat ”Toți oamenii de la Kremlin”.

Înainte de a fi președinte, Vladimir Putin a fost ofițer KGB

Un regizor și producător ucrainean, Alexander Rodnianski, filmează un serial tv care va prezenta ascensiunea lui Vladimir Putin de la ofițer KGB la președintele Rusiei, pornind de la cartea ”Toți oamenii de la Kremlin” a jurnalistului rus Mihail Zigar.

Regizorul ucrainean a spus că va fi un fel de ”House of Cards” rusesc. Serialul tv va fi produs de compania de producție din Los Angeles a lui Rodnyanski, AR Content.

Toți oamenii de la Kremlin va prezenta unei audiențe internaționale cum, pas cu pas, mintea lui Putin s-a dizolvat în teorii ale conspirației și cum oamenii din jurul lui i-au exploatat temerile și neîncrederea în valorile occidentale, pe care el le-a privit mereu ca pe niște minciuni cinice”, a spus regizorul Alexander Rodnianski, potrivit variety.com.

Cartea este recunoscută ca fiind un amplu studiu despre viața liderului de la Kremlin

Serialul este inspirat cartea care a fost publicată în 2016. Aceasta conține numeroase interviuri luate de Zigar apropiaților lui Putin.

Scriitoarea și laureata Nobel Svetlana Alexievici a numit cartea ”Toți oamenii de la Kremlin” drept ”cel mai serios studiu al evenimentelor care s-au petrecut în ultimii 20 de ani”.