Ilie Năstase și Ciprian Marica au intrat în vizorul poliției
Ilie Năstase și Ciprian Marica au intrat în vizorul poliției

Fostul internațional, în vârstă de 36 de ani, a vorbit despre scandalul pe care l-a avut cu Ilie Năstase. Acesta l-a acuzat că i-a sustras afacerea, baza sportivă „Voința”, în zona de nord a Capitalei.

De asemenea, acesta a spus că dacă ar putea da timpul înapoi, nu ar mai investi în România, precizând că încă de mic a știut cum să facă bani.

„Tata m-a învățat de mic valoarea banului, deși nu am avut niciodată presiunea financiară. (…) Nu stau pe banii părinților, ci pot eu să-i fac, am vrut să arăt că sunt capabil. Aș minți să spun că m-am modelat singur, am avut nevoie de oameni, de mentori, care să mă sprijine”, a spus Marica.

 „Prețul succesului e invidia, trebuie să ți-o asumi”

Totodată, fostul fotbalist a recunoscut că după ce a devenit faimos era foarte interesat de părerile oamenilor din jur, dar după o perioadă de timp și-a dat seama că nu mai are rost să își dedice timp prețios vorbelor spuse de oameni mult mai prejos decât el.

Marica a vorbit și despre copiii săi, pe care vrea să-i protejeze de răutatea și ura cu care el a dat piept în România.

„Mă gândesc să-i protejez cumva pe copiii mei și poate pentru ei e mai bine să plecăm din România. Faptul că ești persoană publică are avantaje și dezavantaje. Poate că ei ar putea avea un viitor afară. Inevitabil, mă gândesc că-i va afecta. Iau în calcul ca ei să plece din România de la o vârstă fragedă, pentru a fi departe de tot ceea ce înseamnă România! Pentru ei trebuie să iau cea mai bună decizie, nu vreau copiii mei să sufere”, a declarat Marica, potrivit Libertatea.

Fostul internațional a explicat și situația cu Ilie Năstase, afirmând că a luat legătura cu Ion Țiriac pentru a media conflictul dintre cei doi. Cu toate acestea, Nasty nu a vrut acest lucru.

 „Eu sunt împăcat că n-am greșit față de el cu nimic! Sunt dispus să stau în fața oricărui mediator, m-am gândit chiar că domnul Țiriac poate media această neînțelegere. Dacă am greșit, să-mi cer scuze și să remediez. Pe domnul Țiriac nu-l pot cumpăra! Am mers la dânsul, i-am solicitat medierea, să analizeze. Dar Ilie a refuzat”, a conchis Ciprian Marica.

Citește și articolul: Ion Țiriac își alină bătrânețea pe litoral, alături de o brunetă mult mai tânără ca el