Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

O femeie a luat decizia să își părăsească atât iubitul, cât și pe copiii acestuia, într-un restaurant, invocând motivul că este forțată să plătească mereu pentru masă.

Bărbatul a fost acuzat, în repetate rânduri, că își uită intenționat cardul de credit, în momentul în care aceștia ies să mănânce, transmite publicația Mirror.

Nota de plată era, de fiecare dată, o obligație a tinerei femei

Aceasta a explicat că iubitul ei are doi copii și, de foarte multe ori, toți cei patru aleg să mănânce la restaurant.

Potrivit postării, bărbatul își uita adesea cardul de credit, tânăra fiind forțată să achite nota de plată.

”Ieșim o dată pe săptămână. Absolut de fiecare dată când suntem în restaurant, invocă faptul că a uitat să ia cardul cu el”

Evident că am plătit mereu pentru noi toți, copiii lui fiind de față. Dar, sincer, m-am săturat să se întâmple asta la fiecare ieșire. Tocmai am primit salariul pentru al 2-lea loc de muncă. Am două job-uri, lucrez din greu. Am convenit să ieșim împreună cu copiii și chiar i-am trimis un mesaj prin care îi reaminteam să nu-și uite cardul de credit. A râs de mine”, se arată în postare.

Tânăra a mai povestit că, în una din dăți, bărbatul a invocat că a lăsat cardul în ceilalți blugi.

După ce mi-a spus asta, s-a uitat la mine cu răutate. Apoi mi-a cerut să plătesc nota, asigurându-mă că este pentru ultima dată”, a povestit aceasta.

Din păcate pentru femeie, povestea s-a repetat

Mi-am luat lucrurile și m-am ridicat. S-a speriat, întrebând unde mă duc. I-am spus că m-am săturat să plătesc pentru el și copiii lui. M-a sunat, în acea noaptea, acuzând-mă că am reacționat așa de față cu copiii”, a adăugat femeia.

Comentariile la postare nu au întârziat să apară, cei mai mulți utilizatori ai platformei explicând că reacția ei a fost una absolut normală.