Sursa foto: Pixibay

Copii inocenți prinși în jocul diabolic al unui autoproclamat Dumnezeu al Răului. Știu, Divinul nu are cum să fie rău, El este iubire, alinare și mângâiere. Sau așa ar trebui să fie.

Sângele vărsat în cele 24 de zile a celor nevinovați va colora paginile istoriei, din nou. Vor fi ridicate statui, ode vor fi scrise și străzi numite în amintirea lor. Dar oare lacrimile celor rămași în urmă vor fi înscrise undeva? Poate în Marea Carte a Inumanității?

Criminali în numele dreptății, luptători pentru libertate- lozinci. Toți sunt vinovați: de la vest la est, de la nord la sud. Când dorința de a avea totul întrece orice e clar că sindromul puterii absolute preia controlul. Dar lideri, dacă ați avea acel tot, unde l-ați pune? Într-un buncăr?

Război împotriva inocenților

Lumea este în întuneric, din nou. Lumina de la capătul tunelului scade în intensitate, se  stinge. Și, poate, e mai bine așa. Poate a sosit momentul să ieșim din acel tunel cu toții. Să rupem zidurile lui ce ne înconjoară, să renunțăm la „ce va fi în viitor” pentru „ce este acum.”

Să devenim noi o lumină pentru cei pierduți în întuneric. Să fim noi acea flacără de la capătul tunelului pentru cineva. Lumea se schimbă mereu: din rău în bine și din bine în rău.

Tu decizi ce parte alegi. Nu lăsa Răul să triumfe. Nu lăsa o mamă cu copil fără alinare. Până la urmă toți avem un loc sub soare.

Ororile războiului vor fi păstrate

Lacrimile mamelor, uitate…

Martiri ai Ucrainei, copii nevinovați

Nu este vina voastră că o să fiți uitați.”

În Piața Rynok din Liov au fost amplasate 109 cărucioare goale, în memoria celor 109 copii uciși de către armata rusă.

“Cărucioarele goale sunt simboluri ale vieții acestor îngeri care, acum, protejează cerul de deasupra Ucrainei”, a scris primarul orașului Liov Andri Sadovîi, într-o postare pe o rețea de socializare.

De la începutul războiului, peste 800 de civili și-au pierdut viața și mii au fost răniți.

Citește și articolul: Noul „vis american”: trădarea de la Kremlin și încheierea războiului. În căutarea unui Brutus al Rusiei