Amintiri din PSD: Viorica Dăncilă va publica ”Partea ei de adevăr”

Scopul Vioricăi Dăncilă este să demonstreze că gândește mai bine în scris

Deși nu a fost considerată cel mai ascuțit creion din penar, Viorica Dăncilă a pus mâna pe creion și a decis să facă publică ”Partea ei de adevăr”. Indecisă între un titlul care să conțină numele Dăncilă și unul care să arate adevărul gol-goluț, Viorica a împăcat adevărul cu politica și a decis: volumul se va intitula ”Viorica Dăncilă – partea ei de adevăr”.

Deși nu am fost musai curioși, Dăncilă ne răspunde curiozității pnintr-un mesaj publicat pe pagina de Facebook, unde confirmă faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărți-interviu.

Volumul vine în urma unei colaborări cu jurnalista Marga Nițu și va conține detalii despre provocările traversate în perioada în care Dăncilă a ocupat funcția de prim-ministru.

”Partea ei de adevăr”: relația dintre Dăncilă și Dragnea

Și pentru că Trupa N&D a ales o carieră separată, trupa D&D își va face simțită prezența în volum, relația dintre Dăncilă și Dragnea fiind piesa de rezistență descrisă în carte.

Ajungem la partea în care Viorica Dăncilă dă dovadă de diplomație, declarând pe contul personal de Facebook că, deși a ales să rămână în PSD, a preferat să amâne lansarea volumului, din considerente ce țin de înțelegerea lansării ca pe o campanie electorală.

Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, spune fostul premier, în mesajul publicat pe Facebook.

În urma editorialului semnat de fostul premier, editorial publicat în Jerusalem Post, Viorica Dăncilă a șocat opinia publică printr-un articol scris în engleză. Și nu în orice fel de engleză, ci într-o engleză academică, presărată cu noțiuni despre istorie și relații internaționale.

Cel mai probabil, scopul Vioricăi Dăncilă este să demonstreze că gândește mai bine în scris, că gafele din discursuri nu i-au aparținut niciodată și că articolul semnat nu este un articol fantomă. Ci textul premergător volumului care urmează să fie lansat.

Așteptăm lansarea volumului: cu interes, dar și cu îngrijorare.

Foto

Citește și: Literatura română, în ascensiune: Grapini și-a lansat cea de-a șaptea carte

#News