Șoșoacă vrea să transforme Senatul în Vestul Sălbatic

Senatoarea PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor) a declarat că își dorește să aibă armă de foc la purtător

Senatoarea PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor) Diana Șoșoacă iese la interval cu o nouă declarație pe care mulți ar putea să o considere șocantă, ori pur și simplu deplasată. Potrivit România TV, Șoșoacă insistă ca, pe lângă tableta aferentă, orice senator respectabil să aibă asupra sa și o armă de foc.

Eu sunt cea mai filată acum, pentru că am ajuns senatoare și nu mă potolesc

Mai exact, aceasta se teme pentru viața sa, în urma amenințărilor primite în ultima vreme, conform relatărilor făcute de senatoare. Parlamentarul acuză filaje și urmăriri ca în filme, declarând că în anumite situații s-ar fi simțit supravegheată chiar și în fața blocului în care locuiește.

Diana Șoșoacă se crede îndreptățită să poarte armă la cingătoarea costumului național

Trebuie să mă apere și pe mine cineva

Diana Șoșoacă

Acuzând fără să dea nume, Șoșoacă insistă asupra siguranței sale și cere dreptul de a deține permis port-armă, adăugând că, deși se află, în acest moment, în mare pericol din pricina amenințările primite, nimeni nu-i asigură protecția care i se cuvine unui om de talia acesteia, absolut esențial bunei dezvoltări a țării.

Am spus că voi cere un permis de port armă, ca să nu se sperie lumea că împușc pe cineva„, a subliniat senatoarea PAUR, pentru România TV.

Codruța Cerva, și ea pe „lista neagră”

Cu toate că cel mai urmărit român pare să fie acum Diana Șoșoacă, întrucât funcția de senator are avantajele, însă și dezavantajele ei, un alt nume vizat de așa-zisele urmăriri este cel al Codruței Cerva care, potrivit Dianei Șoșoacă, ar fi filată de o mașină cu numere de Sibiu.

Senatoarea nu a dat detalii asupra eventualului motiv pentru care aceasta ori Cerva ar face obiectul unui filaj, lăsând, totuși, să se înțeleagă că ar fi vorba despre încercarea scoaterii din scenă a personajelor „incomode”.

Citește și: Diana Șoșoacă, vrea, nu vrea, va purta mască

#News