Florin Roman - PNL

…Cel puțin asta spune șeful deputaților PNL, Florin Roman. Invitat astăzi la pupitrul „de vorbit” al Parlamentului, Roman a deschis un subiect sensibil, și-anume pe cel al măririi pensiilor și alocațiilor. În opinia acestuia, pentru ca pensiile și alocațiile să fie mărite este nevoie de bani. Bani care ar putea fi obținuți din impozitarea pensiilor speciale, după cum declarau, de altfel, și cei din USR acum ceva vreme.

De asemenea, Florin Roman insinuează faptul că parlamentarii nu și-ar dori, de fapt, impozitarea pensiilor speciale, cu toate că cer în mod repetat mărirea pensiilor obișnuite. Motivul este unul ușor de înțeles: mulți dintre aceștia ar rămâne fără un procent de 90% din pensiile speciale pe care le primesc acum. Chiar și așa, acest lucru nu-i oprește pe cei din Opoziție de a pune bețe în „roate” liberalilor, punând pe tapet mărirea alocațiilor și pensiilor, pe sistemul „bate șaua ca să priceapă… electoratul”.

Șeful deputaților PNL este de părere că impozitarea pensiilor speciale este soluția

”PNL va majora alocațiile, dacă cineva a uitat, domnul Dragnea era foarte nervos la acest microfon și gesticula că liberalii erau iresponsabili.

PNL va majora și alocațiile și pensiile. (…) Renunțați la a mai susține pensiile speciale, acceptați impozitarea pensiilor speciale și atunci vom avea banii necesari pentru cele două creșteri.”, a spus Florin Roman.

Citește și: Klaus Iohannis: „PSD a încercat să pună piciorul pe justiție!”

#News