Dispută în instanță pentru folosirea numelui formației Cargo

Familia fostului lider al trupei Cargo i-a dat în judecată pe actualii membri ai formației, cerând interzicerea folosirii mărcii înregistrate de Adrian Bărar la OSIM.

Conflictul legat de folosirea mărcii înregistrate Cargo continuă între familia fostului lider al trupei, Adrian Bărar, și actualii membri ai formației. Tribunalul București a pronunțat o primă sentință în procesul intentat pentru interzicerea folosirii numelui și le dă dreptate muzicienilor, potrivit g4media.ro.

Potrivit Adrianei Bărar, fiica artistului, sentința nu este definitivă si va fi contestată.

Membrii trupei au intentat la rândul lor un proces împotriva familiei. Managerul trupei Cargo, Cosmin Nicoară, a declarat că membrii formației își mențin punctul de vedere, acela de a nu face comentarii pe subiect. Familia fostului lider al trupei Cargo i-a dat în judecată pe actualii membri ai formației, cerând interzicerea folosirii mărcii înregistrate de Adrian Bărar la OSIM. Potrivit Adrianei Bărar, fiica muzicianului, familia a încercat să ajungă la o înțelegere amiabilă pentru folosirea brandului Cargo, dar deoarece acest lucru nu a fost posibil s-a ajuns în instanță.

“Adi Bărar și-a fi dorit ca formația să continue chiar și după moartea sa, însă nu în acest fel. Turneul din SUA sau Canada, unde s-a cântat în săli de nunți cu mari compromisuri în ceea ce privește sunetul și instrumentele cu care au cântat n-a fost niciodată pe lista de dorințe a liderului trupei. Ne aflăm toți într-o situație extrem de neplăcută acum și foarte dureroasă. Ce ne dorim noi de fapt acum este încetarea folosirii mărcii Cargo pe care noi o deținem în mod legal, până la o variantă de licențiere care va include și câteva condiții de utilizare a brandului Cargo, pentru a fi siguri că va rămâne brandul pe care l-a construit Adi Bărar și nu se va degrada de-a lungul timpului”, spune Adriana Bărar.

Descoperire impresionantă în Marea Piramidă din Egipt