Sursă foto: Facebook/ Forum Thassos

„Febra” călătoriilor i-a cuprins pe majoritatea românilor care au luat cu asalt plajele din Grecia, iar pe rețelele sociale au apărut zeci de imagini cu români ce se bucură de vacanță după doi ani de pandemie.

Un român a devenit „vedetă” pe rețelele sociale după ce a apărut pe „Forum Thassos” cu un bidon în mână, în care pare ar fi vin alb adus de acasă. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar oamenii s-au întrecut în comentarii care mai de care mai amuzante, scrie știridiaspora.ro.

Printre cele mai amuzante comentarii postate la fotografie sunt: „WOW! Oare ce era acolo?” „Și uite așa ne facem de râs “acasă” la alții !!” „Vii cu viile… însetații cu ulei de măsline cu STF 50” „Cunoști romanii dintr-o mie…..” „E ulei de bronzat! Câta răutate!”

Haz de necaz. Românii, cei mai „îndrăgiți” turiști de pe plajele din Grecia

Potrivit sursei citate, în urmă cu două săptămâni, o româncă a postat un mesaj în care critica românii care au „venit să strice litoralul grecesc.” Postarea femeii a împărțit internetul în două, o parte dintre cei care au comentat fiind de acord cu ce a spus, alții nu.

Ea a criticat modul în care unii români ascultă muzică la maxim și își lasă copiii să țipe și să urle, fără a băga de seamă că deranjează pe cei prezenți pe plajă.

„Eu înțeleg că e loc sub soare pentru toată lumea dar dacă eu nu vin să vă deranjez cu hard rock ul ascultat de mine în caști, voi de ce veniți să deranjați cu boxa pe plajă?? Dacă copilul meu înțelege când îi spun că mai târziu vă primi telefonul acum să se bucure de soare și apă, ai voștri de ce trebuie să urle și să vorbească urât?”, a scris românca.

De asemenea, ea a venit cu o recomandare pentru toți cei care încă se simt la Eforie.

(…) „Vă rog dacă cumva sunteți pe acest grup încercați că seara după ora 23 să ascultați manele în surdină, dimineața pe plajă să auziți valurile marii și nu cum se jelește un lăutar că l-a lăsat piranda și la terase… La terase măcar dacă tot vreți să mâncați doar acolo unde e scris în română și au și ciorba de burtă măcar nu-i deranjați pe ceilalți care optează pentru alte taverne. În speranța că vă ajunge la voi mesajul meu, vă mulțumesc anticipat și îmi doresc să nu ne mai întâlnim pe nici o plajă că prea le-ați stricat pe toate”, a concluzionat ea.

Citește și articolul: Ministerul Afacerilor Externe îi avertizează pe turiștii români: Pericol de incendii puternice în Grecia