Instagram oferă o nouă facilitate utilizatorilor

 Instagram va permite creatorilor de conţinut şi brandurilor să programeze postările direct din aplicaţie.După testele efectuate din ultimele săptămâni, Instagram a decis să lanseze funcţia de programare a postărilor, care va fi disponibilă pentru anumite branduri şi creatori de conţinut, dar nu pentru toţi utilizatorii platformei, potrivit ziare.com.

Cu ajutorul noii facilități, din cadrul aplicaţiei pot fi programate fotografii şi Reel-uri pe o perioadă de până la 75 de zile.

Opţiunile pentru programarea postărilor pot fi găsite în cadrul procesului de publicare, la „Advanced Settings”, unde se aleg ora şi data dorite, după care se revine la fluxul normal de publicare. Acesta nu este cel mai simplu proces posibil de programare al postărilor, dar scuteşte utilizatorii de apelarea la soluţii terţe sau la aplicaţia Creator Studio dezvoltată separat de Meta. Spre deosebire de Facebook, care oferă de mulţi ani această facilitate pentru pagini, Instagram o lansează cu întârziere şi o oferă, cel puţin deocamdată, doar anumitor conturi. Nu se ştie data și dacă opţiunea programării postărilor pe Instagram va fi disponibilă pentru toţi utilizatorii platformei.

Rețeaua de socializare Instagram a fost lansată în octombrie 2010 și este un serviciu de partajare sau distribuire a pozelor

  La numai 3 luni de la lansare, Instagram avea peste 1 milion de utilizatori. În prezent are peste 300 de milioane de utilizatori lunari și câteva sute de milioane de fotografii încărcate. În anul 2012, compania a fost cumpărată de Facebook pentru suma de aproximativ un miliard de dolari. Există o mulțime de alte servicii de partajat poze, unele dintre ele fiind mult mai vechi decât Instagram.Instagram oferă utilizatorilor o multitudine de carcateristici asemeni unei rețele sociale. Astfel, folosind Instagram se poate urmări activitatea altor utilizatori sau pot fi apreciate sau distribuite pozele acestora. De asemenea este foarte ușor să distribui pozele și pe alte rețele de socializare precum Facebook sau Twitter.

Militanţii ecologişti nu mai vor să facă copii pentru a salva planeta