Țara Făgărașului
Țara Făgărașului

Scopul este să nu uităm să vizităm, să promovăm și să revenim. E valabil pentru Țara Făgărașului, și e valabil pentru toată țara. Pentru fiecare colț din ea, și pentru fiecare dintre noi.

Cunosc persoane care au luat decizia (ciudată, de altfel) să viziteze locuri exotice, să aleagă Asia, să se fotografieze în Turnul Eiffel. Sau au văzut Marele Canion. Și aici intervine partea amuzantă: aceleași persoane nu pot localiza Delta Dunării pe hartă.

Promovarea există, turismul românesc există și el. Și putem duce legenda mai departe prin informație, prin vizită și prin curiozitate. Miercuri, a fost lansat clipul de promovare pentru Țara Făgărașului – Destinația anului 2020 în România. De asemenea, turiștii au fost informați că au la dispoziție un site cu locurile de cazare din regiune.

”Astăzi este zi de sărbătoare, lansăm clipul de promovare Țara Făgărașului – Destinația anului 2020 în România și site-ul de rezervări online. Vă invităm să vizionați clipul, să împărtășiți cu prietenii și să vă rezervați loc pe www.tarafagarasului.com”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook”.

O simplă lectură și o parte din Românie: ”Această platformă aparține Asociației de Dezvoltare Intercomunitară și promovează frumusețile, obiceiurile, tradițile, obiectivele și istoria Țării Făgărașului.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Centrul Regional Pentru Dezvoltare Durabilă şi Promovarea Turismului „Ţara Făgăraşului” s-a constituit prin voinţa administraţiilor locale ale localităţilor Victoria, Drăguş, Viştea, Sîmbăta de Sus, Ucea, Voila, Lisa, Beclean, Recea, Hârseni, Mândra, Şercaia, Şinca Nouă, Şinca, Şoarş, Părău, Comana, Jibert, Cincu-localitaţi din judetul Braşov şi Arpaşu de Jos, Cârţişoara- localităţi din judeţul Sibiu.

În prezent Asociația are 28 de membrii, 24 UAT uri din județul Brașov și 3 UAT uri din județul Sibiu și Consiliul Județean Brașov.

Scopul înfiinţării acestei asociaţii a fost de a promova şi sprijini dezvoltarea durabilă a regiunii sub toate aspectele sale: economice, sociale, culturale în principal prin promovarea şi susţinerea turismului şi a tuturor activităţilor complementare acestuia.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Centrul Regional Pentru Dezvoltare Durabila si Promovarea Turismului ,,Ţara Făgăraşului” este o asociaţie de dezvoltare intercomunitară, de drept privat şi de utilitate publică. Este persoana juridică infinţată în anul 2008 conform Legii 215/2001 a administraţiei publice locale republicată.

Citește și: Mizerie, manele și mașini de lux pe plajele sălbatice românești

#News

Foto