Familia Dragnea

Când n-are noroc familia Dragnea, dar și când are! Și cum de data asta a avut, iată că fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, tocmai ce poate să înceapă să se plângă cum cu buzunarele-i sunt prea mici pentru suma de 25.000 euro pe care urmează s-o încaseze de la CEC Bank. M-aș bucura să fi sesizat toată lumea ironia din glasul meu.

După cum ni s-a comunicat, Curtea de Apel București ar fi respins în cursul zilei de marți apelul celor de la CEC Bank. În prealabil, Valentin Ștefan Dragnea, odrasla fostului șef al PSD și actualului pușcăriaș, Liviu Dragnea, ar fi cerut despăgubiri morale după ce ar fi fost emis un extras de cont fără acordul său. Cum CAB a respins apelul, CEC Bank este nevoită să-i plătească acestuia despăgubirile cerute, suma ajungând la 25.000 de euro, așa cum menționam și la începutul articolului. Decizia este una definitivă.

„Solutia pe scurt: Respinge apelul declarat de pârâtă (CEC Bank, n.red.), ca nefondat. Admite apelul declarat de reclamant (Valentin Ștefan Dragnea, n.red.). Schimbă în parte sentința apelată, în sensul că: Obligă pe pârâtă să plătească reclamantului suma de 25.000 euro, în echivalent în lei la cursul BNR la data plății, reprezentând despăgubiri pentru prejudiciul moral. Păstrează celelalte dispoziții ale sentinței apelate. Obligă pe apelanta pârâtă la plata către apelantul reclamant a sumei de 7.000 lei cheltuieli de judecată în apel, conform art. 453 alin. 2  C.pr.civ.. Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare, recursul urmând a fi depus la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin grija grefei, azi, 14.07.2020”, se arată pe portalul instanțelor.

Citește și: Oracolul de la Rahova. Dragnea joacă la intimidare

#News