Liviu Dragnea

Conștient că a fost părăsit de cam toată camarila care altă dată îi mânca din palmă, convins că nu se va plimba prea curând prin Centrul Vechi al Bucureștiului, și nici Irina Tănase (iubita lui Liviu Dragnea – n.r.) nu-l va jeli și nici nu-l va aștepta îngenuncheată, plânsă și murmurând rugăciuni la poarta Penitenciarului Rahova, Liviu Dragnea a decis că poate să agite lucrurile și de după gratii.

Dezvăluirile fostului șef al PSD au produs deja mici cutremure, pe ici, pe acolo. Ultimul intrat în vizorul lui Dragnea este președintele interimar Marcel Ciolacu. Sursele de la Rahova ale lui Dragnea i-au șoptit acestuia cum va fi înlăturat din fruntea partidului omul care i-a luat locul.

„Eu doar aud nemulțumiri și le aud de aici. Habar nu am ce face Marcel Ciolacu. De aici se vede altfel lumea politică, se vede lumea reală”, a spus Dranea în interviul pe care i l-a acordat fostei sale consiliere, transformată în jurnalist TV.

Potrivit surselor fostului șef al PSD, pentru funcția de președinte al partidului lupta se va da între Eugen Teodorovici și Sorin Grindeanu. Primul și-a anunțat deja intenția de a candida la președinția social-democraților, în vreme ce Grindeanu, actualul președinte al ANCOM, ar fi împins de la spate de o parte importantă a oamenilor influenți din PSD.

Discret, și Vasile Dîncu a lăsat să se înțeleagă că ar putea fi pe lista prezidențiabililor PSD. ”Sunt un intelectual de stânga și nu am plecat deloc din politică. Că voi reveni activ în conducerea unui partid, asta nu am hotărât. Nu este exclus, dar nu am hotărât încă”, a declarat sociologul în urmă cu două săptămâni într-un interviu pentru platforma Fanatik.

Citește și: Administrația Penitenciarelor l-a pensionat pe Liviu Dragnea

HashtagNews.ro