PSD

Partidul Social Democrat anunță prin intermediul unei postări pe Facebook că nu renunță la ideea audierii prim-ministrului Ludovic Orban în scandalul Unifarm. Social-democrații susțin că au informații conform cărora tot mai multe persoane anchetate în acest caz încep să rostească nume importante din politica românească, care ar fi implicate în dosarul Unifarm.

„Tunurile liberale cu măști de protecție încep să explodeze public. În România lui Iohannis și Orban, PANDEMIA s-a transformat în PANDE-MITĂ! Afaceriștii folosiți pe post de paravan se simt încolțiți și ajung să pronunțe nume. Iohannis, Orban și alți lideri liberali apar tot mai des în spatele afacerilor de sute de milioane, cu măști aduse din Turcia.

Odios este că au jefuit bugetul țării cumpărând măști proaste, care nu-i protejează pe români. Și-au îmbogățit firmele de partid, dar combinezoanele n-au ajuns la medicii din linia întâi, ci zac în depozite. Au promis măști celor nevoiași, au risipit zeci de milioane de euro și nu le-au dat încă nimic!”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a PSD.   

Reamintim că în acest dosar directorul general al Unifarm, Eugen Adrian Ionel, este cercetat sub control judiciar de către DNA, pentru mai multe infracțiuni, între care luare de mită și abuz în serviciu, după ce ar fi pretins 760.000 de euro de la un intermediar care reprezenta o firmă, pentru atribuirea unui contract de achiziție de echipamente de protecție împotriva coronavirusului.

Citește și: Ludovic Orban și Florin Cîțu, suspectați de implicare în dosarul Unifarm

HashtagNews.ro