PSD

Conducerea Partidului Social Democrat a reacționat vehement la adresa europarlamentarului Rareș Bogdan, după ce în presă a apărut informația conform căreia PNL-istul ar fi sărbătorit ziua fiicei sale alături de peste o sută de persoane într-un local din Cluj-Napoca. Reprezentanții PSD nu au pierdut prilejul să-i reamintească europarlamentarului că a încălcat flagrant măsurile de protecție pentru combaterea pandemiei.

„Pentru PNL există două Românii! Una a celor mulți, obligați să respecte legea, dar pentru care statul nu găsește niciodată resursele necesare. Alta a lor, a șmecherilor PNL de la putere, care își poate permite orice, oricând, care se află deasupra tuturor legilor și pentru care statul are resursele necesare contractelor grase, alocate direct. Pentru copii statul condus de PNL nu are bani! Oare câți dintre copiii României nu și-au serbat ziua anul acesta? Fie că au respectat regulile de distanțare socială, fie că, pur și simplu, nu au avut banii necesari pentru acest lucru?”, se arată în postarea PSD.

Conform jurnaliștilor de la Libertatea, PNL-istul Rareș Bogdan a închiriat, luni, un restaurant din Cluj-Napoca, unde a organizat o petrecere pentru fiica lui. Deși legislația impune un număr maxim de 20 de invitați, la petrecerea liberalului ar fi fost prezenți, conform sursei citate, aproximativ 100 de persoane, la care s-a adăugat personalul localului.

Conform reglementărilor din starea de alertă, este interzis restaurantelor să-și primească oaspeții altundeva decât pe terasă sau în grădină, iar dacă închiriezi locul pentru un eveniment privat, nu poți avea mai mult de 20 de invitați înăuntru.   

Citește și: Rareș Bogdan neagă zvonurile: la ziua fiicei sale au fost maxim 40 de persoane

HashtagNews.ro