Raed Arafat

După cum vă anunțam acum câteva zile, se pare că Raed Arafat ar fi primit o serie de amenințări cu moartea din partea unui individ, pe numele lui Raul Coltor. Așa cum a promis, Arafat a mers la DIICOT pentru a depune o plângere, lăsând în seama autorităților rezolvarea ulterioară a cazului.

„Au fost două ameninţări cu moartea, publice, şi par emise de oameni care pot chiar să facă rău. Aşa că am venit şi am depus plângerea, de aici este treaba autorităţilor” a afirmat, joi, Raed Arafat, la ieşirea din sediul DIICOT.

Cu toate că, potrivit lui Raed Arafat, cea de față nu ar fi tocmai prima amenințare pe care o primește, aceasta i s-a părut a fi una veridică și extrem de seriosă.

„Mai vin din-astea, dar astea au fost şi au părut serioase şi am venit să ne depun pentru că nu poţi să permiţi aşa ceva. Eu sper să fie totul ok”, a adăugat Raed Arafat.

Reamintim că, acum câteva zile, un individ lansa amenințări cu moartea pe Facebook la adresa lui Raed Arafat:

„În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o sa va ingroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.r.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!”, se arată în mesajul postat de Raul Coltor pe contul său de Facebook.

Citește și: Cristoiu nu mai vrea alerte și urgențe! Gata!

#News