CNAIR: Traficul pe Pasajul Drajna se deschide marţi

Se elimină blocajele care se formau la trecerea la nivel cu linia de cale ferată de la Dragalina.

Directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, anunţă că circulaţia pe Pasajul Drajna va fi deschisa marţi, de la ora 10.00. ”Deschidem Pasajul Drajna, mâine, începând cu ora 10:00! Lucrările pe cei 2,7 km ai acestui pasaj au durat cu  aproximativ două luni mai puţin decât era prevăzut în contract”, a scris pe Facebook, Cristian Pistol, potrivit g4media.ro.

Directorul CNAIR afirmă că, odată cu deschiderea circulaţiei pe Pasajul Drajna, se elimină blocajele care se formau la trecerea la nivel cu linia de cale ferată de la Dragalina.

”În perioada sezonului estival creşte inclusiv frecvenţa trenurilor spre litoral, motiv pentru care se stătea în coadă la barieră perioade lungi de timp. Construcţia pasajului de la Drajna (judeţul Călăraşi) de pe DN 21 a fost finanţată din bani europeni (POIM) şi reprezintă prima etapă din drumul Transregio Brăila – Slobozia – Călăraşi – Chiciu”, a mai transmis directorul CNAIR. În 4 mai, Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţa că în această lună va fi deschisă circulaţia pe Pasajul Drajna, lucrările urmând să fie încheiate mai repede decât prevedea contractul.

Canabis cultivat la subsolul unei clădiri din Ploieşti