Dana Nălbaru, o influenceriță „dulce”

Fosta solistă de la Hi-Q are firmă de „bijuterii perlate” și prăjituri

Fosta solistă de la Hi-Q are firmă de prăjituri

Dana Nălbaru, cea care ne-a încântat tinerețile cu melodiile cântate împreună cu Florin și Mihai s-a reprofilat într-un domeniu total diferit de cel al show-biz-ului și face zi de zi reclamă firmei sale de prăjituri, spre uimirea internauților, care credeau că este doar o influenceriță ca multe altele din social media autohton.

„Cineva se mira că «aia de la Hi-Q face reclamă» unor prăjiturele… normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune. Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii. Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline…sunt făcute în laboratorul nostru”, a scris Dana Nălbaru pe contul său de Instagram.

„Dalinele” de sezon (Instagram)

În laborator, alături de Mirela, șefa cofetar, specializată în Spania, sunt realizate minunățiile gustative, prăjiturele din mousse fin, în 22 de arome obținute în mod natural, din fructe. „Torturile noastre în formă de cub rubick au fost gândite special pentru orice eveniment, putând satisface orice gust”, își prezintă Dana creațiile din cofetărie.

Pe lângă aceste prăjituri, în gama de dulciuri, care le fură mințile și celor mai pofticioși dintre pofticioși și șterge din minte orice dietă se mai află o gamă largă de bomboane, „bijuterii perlate”, iar reacțiile de pe Instagram sunt de milioane, mulți dintre internauți arătându-se dornici de o experiență dulce, chiar dacă se află la sute de kilometri de laboratorul Danei.

Dana Nălbaru, departe de reflectoarele scenei

Dana Nălbaru (45 de ani) după retragerea de pe scenă și-a dedicat viața celei de familie, una foarte frumoasă, pe care o are alături de actorul Dragoș Bucur, o familie în care pe lângă cei doi copii ai lor, Sofia și Kadri, o cresc, la fel de frumos și pe Roxana, fetița înfiată de cuplul Nălbaru-Bucur.

Iar viața în afara reflectoarelor i-au dat libertatea de a trăi fără „măștile” pe care societatea le pune artiștilor, uitând că dincolo de ușa casei lor sunt oameni la fel de normali ca toți ceilalți. Ba chiar, a devenit adepta unui aspect cât mai natural, lucru care din păcate a fost taxat de internauții ce vor vedete ca „scoase din cutie”. „De ce nu ai grijă de tine? Păcat, să arăţi ca şi cum ai fi o servitoare. Dar ştiu servitoare care arată mai îngrijite. Deci nu insulta pe cei ce te-au admirat şi încă o mai fac”, a fost doar unul dintre mesajele răutăcioase la adresa sa.

Însă maturitatea anilor pe care îi are în spate nu îi clintește scara de valori, motiv pentru care Dana se simte recunoscătoare chiar și pentru cele mai mici „urme” pe care le lasă în drumul său prin acest univers. „Îmi place să cred că nu am ajuns degeaba până la această vârstă și vreau să las ceva bun în urma mea. Cât de mic, atât cât pot. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru viața pe care mi-a dat-o și sunt recunoscătoare pentru fiecare om întâlnit pe parcurs”, a scris Dana Nălbaru, în urmă cu 2 ani, chiar de ziua sa.

Citește și: Se reunește HI-Q? Răspunsul lui Mihai Sturzu