Raluca Bădulescu și-a șocat fanii!

Ea a slăbit mai mult decât ar fi nevoie.

Raluca Bădulescu surprinde prin apariții șocante, după ce a pierdut foarte multe kilograme. Fanii ei au criticat-o pentru că folosește exagerat de mult photoshop-ul.

Vedeta atrage privirile și pe rețelele de socializare. Ea a postat o fotografie pe contul personal de Instagram, unde apare alături de Cătălin Botezatu. Fanii vedetei au observat faptul că ea a slăbit mai mult decât ar fi nevoie, și i-au transmis acest lucru.

Raluca Bădulescu a participat la un eveniment pentru oferte imobiliare de lux care se desfășoară la un celebru hotel din Capitală. Ea a postat o fotografie de la eveniment, în care apare alături de Cătălin Botezatu, dar în care vedeta este extrem de slăbită și exagerat de editată la nivelul feței, au constatat fanii ei.

După ce a postat fotografia pe contul personal de Instagram, comentarile răutăcioase la adresa ei nu au întârziat să apară. Internauții au observat imediat că ‘’regina regească’’ a slăbit mult prea mult, și o sfătuiesc pe această să ‘’mai pună pe ea’’.

‘’Ralu regina regească… ai slăbit prea mult! Încearcă să mai pui puțin, dar cu sală să fii definită frumos. Take care’’ , ‘’Raluca te ador, dar oprește-te din slăbit. Deja e prea mult, nu te avantajează’’ , ‘’Iartă-mă, dar ai niște picioare atât de slabe…! Doamne ferește, nu arăți bine deloc’’, sunt câteva dintre comentariile fanilor după ce au văzut poza postată de Raluca Bădulescu.

Fanii au mai observat că aceasta și-a editat în mod exagerat fața. Internauții au făcut glume pe seama ei. Unii dintre ei au numit-o travestit, iar alții au acuzat-o că se distruge cu atât de mult Photoshop.

’Rău îți stă. Prea mult Photoshop’’, ‘’I se adeverește vorba lui Băduleasca cu Transformers’’, ‘’Cine este travestitul?’’ ,‘’Doamne ai milă, cum arăți Raluca’’, sunt reacțiile aduse în urma folosirii în mod exagerat a Photoshop-ului.

Vlăduța Lupău a anunţat că este însărcinată!