Vladuta Lupau
Vladuta Lupau. Sursa foto: spynews.ro

Vlăduța Lupău a făcut marele anunț, și anume că o să devină mamă pentru prima dată. Ea a transmis un mesaj chiar pe pagina ei de socializare, încă de la primele ore ale dimineții. Îndrăgita artistă a postat și fotografia de copertă pe care a făcut-o cu partenerul de viață și burtica de gravidă. Cei doi au ales o zi de sărbătoare, 25 martie, pentru a face public faptul că familia lor se mărește curând.

Vlăduța Lupău a surprins azi pe toată lumea după ce a dat vestea cea mare pe contul personal de Instagram.

Ea nu doar că a anunțat că este însărcinată, ci i-a și scris un prim mesaj copilului pe care-l poartă în pântece. Ea a dorit astfel ca atunci când va fi mare, el să poată că citească toate emoțiile pe care ea le-a trăit în acest moment unic din viața ei și a partenerului de viață.

„Minunea mea 👶🏻 🤰🏽👼🏻
…azi de BUNĂ VESTIRE,
…primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu!

Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… dapăi de azi încolo 😅 (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor) … și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare eșți tu!

Am așteptat această zi în care să zic în gură mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta!
Ce zici?! … stai să vezi ce mămică 🥰 … și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!)

Ce mai vreau să știi …
…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubeșți pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți doreșți! Crede-mă! 🙏🏼

Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi!
Cu drag, mami! 🤍”, este mesajul postat de Vlăduța Lupău pe pagina ei personală de socializare.

Vlăduța Lupău și Adi Rus vor deveni în curând părinți pentru prima dată. Cei doi și-au dorit enorm de mult acest lucru, dovadă fiind chiar mesajul artistei postat pe Instagram.

Și mulțimea de fani i-au felicitat pe cei doi. Vlăduța Lupău și Adi Rus au primit au primit sute de mesaje în doar câteva minute.

Adi Rus a postat și el o imagine din cadrul ședinței foto făcute cu ocazia acestei ocazii speciale, alături de un mesaj de suflet: „Ești tot ce mi-am dorit vreodată, ești tot ce am visat, ești o minune de la Dumnezeu. Abia aștept să te cunosc și să te iubesc o viată și mai mult de atât! De fapt, te iubesc deja, puiul meu drag. Aștept cu nerăbdare să te țin în brațe si să te pup, să îți arăt cât de mult te-am dorit, tu ești golul ce îmi lipsea‼️ Tu ești tot‼️ Domnul fie lăudat”.

Soțul cântăreței i-a cumpărat anul trecut partenerei sale un bolid de lux de zeci de mii de euro și cu mulți cai putere. Vlăduța Lupău și Adi Rus își programaseră petrecerea de nuntă în aprilie 2020, dar din cauza pandemiei de COVID-19 aceștia nu au mai apucat să organizeze evenimentul mult așteptat.

Dragostea nu cunoaște limite. Ce a făcut un bărbat pentru a-și revedea soția