Dan Bittman
Dan Bittman. Sursa foto: playtech.ro

Dan Bittman a mărturisit că a suferit după despărţirea de mama copiilor lui, Liliana Ștefan. Artistul, în vârstă de 60 de ani a avut mereu faima de Don Juan, fiind de multe ori surprins în compania unor femei mult mai tinere decât el.

Dan Bittman a dezvăluit că s-a indrăgostit foarte ușor în viață, dar acum nu crede că o mai poate face. Dan Bitttman a spus că și-a trăit din plin viața.

.„La ce să te aștepți acum? Să zicem că ar veni o domnișoară mai tânără….că acum mă văd în ziare, cu cine stau la masă e deja iubita mea, i-am dat inel, avem o relație amplă. Ce să le ofer? Eu mi-am trăit viața. Nu pot să fiu egoist în continuare și să le-o opresc pe a lor. Ce ar putea să fie? Un an sau doi de fericire după aia încep să scârțâie oasele. Ca idee, nu mai am nevoie de partea asta. A, da, de cucerit hai să râdem, dar e bine să și spui pe bune.”, a spus Dan Bittman, în podcastul „Fain&Simplu” al lui Mihai Morar.

Întrebat dacă nu îi este frică de singurătate, Dan Bittman, care în curând va împlini 60 de ani, a admis că îi este frică de acest lucru, dar a început să managerieze singurătatea, fiind clipe în care chiar îi pare bine că este singur. El a spus că după o anumită vârstă câteodată îți place să ai timpul tău, să nu depinzi de cineva.

„Am și momente în care e o furie în care văzând că sunt singur. Câteodată, în casă, singur, sau copiii nu vin, sau vine unul, nu vine altul, sau așa. Dar nu fac o tragedie din chestia asta. ”, a mai povestit Dan Bittman.

Dan Bittman a mărturisit că a suferit după despărţirea de Liliana Ștefan, mama copiilor lui.

„Eu cred că am avut o relație bună cu Dumnezeu. M-a lăsat să fac toate tâmpeniile, mi-a și dat-o peste față, acum, mai nou, cu despărțitul de acasă și cu plecatul”, a mai spus Dan Bittman.

Dan Bittman și Liliana Ștefan au avut o relație de peste 25 de ani, din care au rezultat trei băieți. Familia artistului este formată din trei fii, Alexandru Bittman (22de ani) , Mark Nicolas Bittman (14 ani) și Patrick Bittman (18 ani).

Vlăduța Lupău a anunţat că este însărcinată!