Sursa foto: Cancan.ro

Ruby, pe numele real de Ana Claudia Grigore, e cunoscută publicului larg pentru melodiile de succes și frumuseții sale. Milioane de fani o susțin, dar mulți nu știu în ce a constat drumul spre succes.

Cântăreața în vârstă de 32 de ani a recunoscut pentru cancan.ro că tot ce are acum a obținut prin forțe proprii, prin munca ei asiduă. Poate printre cele mai cunoscute melodii ale cântăreței este „Stinge lumina”, produs de Alex Velea și HaHaHa Production. Din acel moment, Ruby a devenit cunoscută în toată țara. A fost lansată și o variantă în limba engleză a piesei, „Turn Off the Lights”, precum și un alt videoclip, realizat tot de Radu Aldea.

Ruby: „Tot ce am obținut în viață, am obținut prin forțe proprii”

Cunoscuta artistă a mărturisit că a muncit din greu pentru a ajunge unde este acum. Ea a spus că a făcut numeroase compromisuri ce țin de viața personală.

 „Compromisuri care țin de timpul meu și viața mea personală, da, dar altfel de compromisuri, nu. Tot ce am obținut în viață, am obținut prin forțe proprii, prin munca mea și determinarea mea”, a spus Ruby.

Mai mult, ea mai susținut că nu îi este rușine să se afișeze în spațiul public în ținute care atrag privirile tuturor. „Îmi place să mă folosesc de feminitatea mea și să mă bucur de ea și cred că asta ar trebui să facă orice fată tânără”, a dezvăluit Ruby.

Totodată, Ruby a dat de înțeles că nu se gândește la căsătorie, chiar dacă are o relație de nouă ani. Întrebată dacă își dorește copii, cântăreața a mărturisit că încă se consideră ea un copil. „Neavând copil, îmi permit să fiu egoistă și să mă gândesc la ce vreau să îndeplinesc până când va veni momentul. Încă mă consider copil, încă sunt răsfățata familiei și sunt bucuroasă că pot să mai copilăresc”, a mai spus faimoasa cântăreață.

Cu toate acestea, ea a mărturisit că nu fuge de responsabilitate, având  grijă de peste 12 animale de companie.

Reamintim că Ruby este într-o relație cu Adrian Robert Grigoriță, alături de care a participat la reality-show-ul Asia Express în 2019.

Ruby, de la „stinge lumina” la succesul de astăzi