Captură video: TikTok
Captură video: TikTok

Lorraine Kelly, o celebră jurnalistă și om de televiziune, a comparat fizicul Madonnei cu un ”ou fiert”, transmite publicația Independent.

Cântăreața și compozitoarea, în vârstă de 64 de ani, a distribuit un videoclip pe platforma de TikTok. În videoclip, diva este provocată să arunce o piesă de lenjerie într-un coș, dar ratează lovitura.

După ce videoclipul a devenit viral, jurnalista Lorraine Kelly s-a arătat scandalizată de aspectul fizic al Madonnei, criticând-o foarte aspru pe cântăreață.

Madonna este de nerecunoscut, inclusiv pentru cei mai celebri jurnaliști: ”Nu o recunosc. Nu are nicio trăsătură. Arată ca un ou fiert”

Această persoană chiar este Madonna? Nu o recunosc! Sincer, ce a făcut? Era atât de frumoasă – de ce, de ce, de ce își fac femeile asta? Arată ca un ou fiert, nu pare să aibă nicio trăsătură. Sunt de-a dreptul șocată, pentru că îmi plăcea foarte mult de ea”, a transmis jurnalista.

Deși are 67 de ani, Annie Lennox arată ”fenomenal”

La polul opus, Lorraine Kelly a vorbit despre felul în care a îmbătrânit cântăreața Annie Lennox, precizând că aceasta arată spectaculos, fix pentru că a evitat operațiile estetice.

Jurnalista a spus despre Annie Lennox, în vârstă de de 67 de ani, că arată ”fenomenal”, chiar dacă are riduri.

Sincer, arată mult mai bine decât Madonna pentru că a refuzat să-și opereze fața. Arată de-a dreptul incredibil!” a declarat Lorraine Kelly.