Madonna și-a șocat din nou fanii. Celebra artistă a dat naștere unor reacții controversate, după ce a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care este de nerecunoscut.

Chiar dacă are 63 de ani, regina muzicii pop are o înfățișare întinerită, motiv pentru care mulți dintre fanii ei au confundat-o cu o puștoaică. Este posibil ca artista să fi apelat la anumite tratamente sau la filtre care să îi retușeze trăsăturile și să o scape de riduri.

Din fotografia postată pe contul ei de Instagram, se observă că Madonna are un look tânăr, deși celebra artistă a fost criticată dur de-a lungul anilor din cauza operațiilor estetice excesive. Madonna a purtat în respectivele fotografii o ținută modernă, tinerească, în timp ce ținea în mână un pahar de vin.

Ce mesaje a primit Madonna din partea fanilor

Urmăritorii ei au dezvăluit că diva muzicii pop arată exact ca o adolescentă, părând că a găsit elixirul tinereții. Unul dintre urmăritorii artistei i-a transmis printr-un comentariu că ar fi mai bine să renunțe la utilizarea filtrelor pe poze. Recent, Madonna a fost confundată într-o altă fotografie cu una dintre surorile Kardashian.

”Cine e fata asta de 14 ani? Unde e Madonna și ce-ai făcut cu ea?/ Asta e o tânără de 17 ani?!/ Ești, într-adevăr, o regină! Și vei fi întotdeauna/ Tânără pentru totdeauna”, au scris fanii pe rețeaua de socializare.

Madonna a avut numeroase schimbării de look de-a lungul acestor ani. Artista este foarte ocupată acum. Ea regizează un film despre viaţa şi cariera ei, scris împreună cu Diablo Cody, cineast premiat cu Oscar pentru „Juno”.

Madonna, nervoasă. A înjurat în rafală la Londra