Sursa foto: Facebook/ Ozana Barabancea

Ozana Barabancea a avut a doua intervenție la stomac pentru a-și pune inel gastric. Aceasta a amintit că prima dată s-a operat pentru micșorarea stomacului în 2017 deoarece și-a dorit să slăbească.

De asemenea, jurata de la „Te cunosc de undeva” a apelat la o dietă prin care a reușit să slăbească 12 kilograme, precizând că i-a fost frică atunci când a decis să se opereze.

 „Mi-a fost un pic frică de această operație am făcut-o cu binecuvântarea duhovnicului meu, pe 20 iunie 2017, la domnul Rubin Munteanu. Mi-a dat o nouă șansă, eu nu am vrut neapărat să arăt bine. Eram foarte grasă, de la 128 am ajuns la 116 și la 114 am ajuns pe masa de operație. Reușisem să slăbesc cu dietă de la 128 la 116. M-am dus efectiv și m-am operat”, a spus Ozana Barabancea, potrivit Libertatea.ro.

Schimbare radicală în doar câțiva ani. Ozana Barabancea a susprins pe toată lumea după ce a slăbit într-o perioadă foarte scurtă

Cu toate acestea, solista a recunoscut că în perioada pandemiei a luat câteva kilograme în plus, motiv pentru care a apelat, din nou, la medic.

 „Am reușit să slăbesc, unii zic că prea mult, dar eu mă simțeam foarte bine, dar pandemia mi-a făcut felul. M-a bulversat și am început să mă îngraș. Și iar m-am dus la domnul doctor și mi-a pus inel. Prima dată mi-am tăiat stomacul, am slăbit 45 de kilograme, eram wow, făceam și sport, arătam bine. Acum lumea îmi spune că e un pic mai bine, eram mult prea slabă. Eu nu mi-am dat seama”, a declarat aceasta.

De asemenea, Ozana a recunoscut că după prima operație nu a mai putut cânta așa de bine, dar după ce și-a pus inelul a reușit să „renască vocal.”

„Nu știu ce s-a întâmplat acolo. După o săptămână am reușit să cânt așa cum cântam înainte de operația de micșorare a stomacului. S-a întâmplat o minune”, a mai precizat Ozana Barabancea.

Citește și articolul: Antena 1 reactivează „Splash! Vedete la apă”. Din juriu vor face parte Nea Marin, Iulia Albu și Jean de la Craiova