Mihai Trăistariu (Facebook)

Cea de-a doua semifinală a concursului muzical Eurovision se anunță dificilă pentru WRS, reprezentantul României la Tarino, motiv pentru care cântărețul Mihai Trăistariu i-a transmis un mesaj românului.

Artistul a precizat că știe bine melodiile de la Eurovision 2022, iar în urmă cu câteva săptămâni a fost contactat pentru a juriza piesele pentru un site de specialitate din străinătate.

 „Acum o lună am fost rugat să jurizez pentru un site de specialitate din străinătate toate piesele înscrise la Eurovision. Acolo erau variantele playback, acum, fiind live, totul s-a ruinat. Mi s-au părut atât de slabe piesele și interpretările încât șansele României cresc. Prima semifinala a fost foarte slabă, ziceai că e un concurs local din România”, a spus Mihai Trăistariu, potrivit Libertatea.ro.

A doua semifinală, o adevărată provocare pentru România

Totodată, acesta a precizat că reprezentanul țării noastre la Eurovision 2022 se va confrunta cu piese bune, a doua semifinală fiind mult mai grea.

„(…) Sunt țări care au artiști și piese foarte tari și aici mă refer la Spania, Australia, Franța, care se nimeresc chiar în semifinala cu românul nostru. Dacă mai luăm în calcul și schimbul de voturi dintre țările participante, va fi destul de greu pentru România, dar nu imposibil”, a mai spus artistul.

Mihai Trăistariu a rămas impresionat de showul pe care WRS l-a pregătit, precizând că artistul va impresiona juriul de la Torino.

 „WRS cântă ok, s-a redresat din mers, dansează și cântă bine din ce am văzut la repetiții. Face și spectacol, e și plăcut ca artist, în sensul că nu are figuri. Îi trebuie doar puțin noroc. Îl urmăresc diseară și îi țin pumnii. Sper să treacă de primul hop cu bine”, a concluzionat Mihai Trăistariu.

Reamintim că artistul a fost de 11 ori finalist la Eurovision, iar în urmă cu 16 ani a ocupat locul patru la finala de la concursul muzical ce a avut loc în Atena.

Citește și articolul: Mihai Trăistariu crede că piesa lui Costi Ioniță pentru Eurovision 2022 va „da lovitura cea mare”. Care e „rețeta” artistului pentru succes