Sursa foto: Facebook/ Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu trăiește de aproape un an o poveste de dragoste, departe de ochii lumii, alături de Doina Teodoru, o fostă concurente de la „iUmor.”

De ceva vreme, cei doi și-au asumat relația, iar Chef Cătălin Scărlătescu a vorbit despre planurile de viitor pe care le au. Recent, într-un interviu pentru Antena Stars, cunoscutul bucătar a „dat din casă” și a povestit despre relația cu frumoasa Doina Teodoru.

Acesta a mărturisit că nu are de gând, incă, să o ceară de nevastă, precizând că doar timpul o va spune.

 „La bijuterii nu mă pricep. Când o să vină momentul cu inelul, o-i găsi eu. Îmi vin idei pe parcurs. Încă nu am în plan. Chestiile astea nu te gândești la ele. Cum faci? Îți pui ceasul să sune, la ora de, pe data de, mă însor? Nu merge. Sunt spontan”; a declarat Scărlătescu, potrivit Libertatea.

Relația dintre cei doi, departe de lumina reflectoarelor. Cum a reușit Doina Teodoru să-l cucerească pe juratul de la „Chefi la cuțite”

Totodată, bucătarul a mai recunoscut că într-o relație, cel mai important lucru este reprezentat de sinceritatea dintre parteneri.

„Dacă ești sincer, dacă există respect, e și mai bine. Nu mai ai nevoie de nimic, dragostea vine de sus, te lovește”, a mai spus juratul de la „Chefi la cuțite.”

De asemenea, aceasta a mărturisit că fosta concurentă de la „iUmor” a reușit să îl cucerească foarte ușor, totul fiind destul de rapid. Mai mult, Scărlătescu a mai spus că de când este împreună cu Doina Teodoru, momentele de supărare sunt tot mai rare.

„(…) A trecut ceva timp de atunci, a trecut un an și ceva.  Tot timpul am fost iubit, am fost fericit. Rare sunt momentele în care sunt supărat. Mă vede Dumnezeu, mi-a dat de toate. Mi-a dat bucătărie, o meserie spectaculoasă. După ce am muncit de mi-a venit rău, mi-a dat și poezia cu televiziunea. E și mai frumos. Am tot ce îmi trebuie”, a concluzionat Cătălin Scărlătescu.

Citește și articolul despre: Chefi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu încep din nou duelurile culinare!