Bătrână de 79 de ani a fugit după ce a lovit cu mașina un pieton pe trecere 

Ea este cercetată pentru vătămare corporală gravă

Trecere de pietoni
Trecere de pietoni sursa foto pixabay

O bătrână de 79 de ani, care conducea un autoturism pe rază municipiului Sebeș din județul Alba, a lovit un pieton pe o trecere de pietoni. Ea a fugit de la locul faptei, potrivit ziare.com.

Incidentul a avut loc miercuri seara. Poliția a fost sesizată, prin 112, în legătură cu faptul că pe strada Lucian Blaga din Sebeș o persoană a fost accidentată.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat că un tânăr de 17 ani, din municipiul Sebeș, în timp ce traversa strada, pe trecerea de pietoni, ar fi fost surprins și accidentat de un autoturism. Persoana aflată la volanul acestuia și-ar fi continuat drumul. În urma accidentului, tânărul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital. Ulterior, polițiștii au identificat autoturismul și au stabilit faptul că la volanul acestuia s-ar fi aflat, în momentul producerii accidentului, o femeie de 79 de ani, din municipiul Sebeș. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Traficanţi de droguri, reţinuţi la Constanța