Horoscop azi, luni 9 ianuarie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest reprezentativ al zilei este oferit de trigonul lui Venus de pe Vărsător cu Marte, în retrogradare, de pe Gemeni. Acest special unghi astral ne vorbește de: senzualitate, erotism, atractivitate, șarm, carismă, tandrețe și romantism. Astfel, discutăm de o zi a dragostei, a satisfacției și a împlinirilor sentimentale.

BERBEC

Puteți câștiga prietenia unei femei frumoase, delicate și stilate! Totodată, vă puteți realiza și unele planuri de viitor ușor cam idealiste și visătoare. Veți comunica și cumva mai direct, viguros și impresionant!

TAUR

Vi se preconizează o zi de mare succes în plan profesional! Totodată, și imaginea dumneavoastră socială va fi una demnă de admirație! Vă veți arăta și cumva mai determinați sub raport financiar.

GEMENI

Puteți primi o veste încântătoare despre sau de la o femeie mai tânără de la mare depărtare. Aveți o zi prielnică și pentru acțiuni și activități ce necesită forță și tărie, atât fizică, cât și mentală!

RAC

Aveți parte de o zi de succes când discutăm de împrumuturi sau chiar și de moșteniri! Totodată, vi se preconizează și o zi intensă în plan romantic! Vi se mai poate prezenta și o remediere forte în planul sănătății.

LEU

Astrele vă preconizează momente splendide în viața de cuplu! Și relațiile cu cei din jur în general vor fi deosebit de pozitive și de armonioase! Vă puteți realiza și unele planuri de viitor foarte ambițioase și îndrăznețe.

FECIOARĂ

Vi se relevă o ameliorare semnificativă în sfera sănătății! La locul de muncă veți beneficia de suportul unei colege mai tinere. Vi se mai arată și o falnică reușită profesională!

BALANȚĂ

Veți avea parte de o zi minunată în plan sentimental! Este o zi fastă și pentru distracție, recreere și relaxare! Puteți primi și o veste foarte utilă despre sau de la un bărbat mai tânăr de la mare depărtare.

SCORPION

O femeie mai tânără din familie vă poate fi de mare ajutor! Este și un moment de bun augur pentru a cumpăra ceva frumos pentru casă! Din păcate, aveți parte și de un risc ceva mai semnificativ de accidente, așadar fiți ceva mai grijulii!

SĂGETĂTOR

Veți comunica într-un mod foarte elocvent, dulce și diplomatic! Puteți primi și o veste fericită despre sau de la o femeie mai tânără. Aveți parte de o zi excelentă și în planul afacerilor!

CAPRICORN

Vi se preconizează o zi chiar bună sub raport financiar! Vă puteți descoperi și rafina și unele talente sau abilități cumva mai artistice, sensibile. Vi se mai prezintă și o ameliorare importantă în cele ce țin de sănătate!

VĂRSĂTOR

Astrele vă arată mai pozitivi, gentili și zâmbitori! Veți atrage energii foarte benefice și prospere asupra dumneavoastră! Este o zi de bun augur și pentru întreceri, competiții și concursuri!

PEȘTI

Vi se relevă o remediere semnificativă în planul sănătății! Vă veți reliefa și cumva mai empatici, sensibili și generoși! În mediul domestic vă veți arăta ușor cam autoritari și puși pe fapte mari!

Horoscop HashtagNews