Bărbat dat în urmărire internațională de autoritățile din Germania, prins în Dolj

El este acuzat de viol

Un bărbat de 52 de ani, dat în urmărire internaţională de autorităţile germane după ce fusese condamnat la închisoare pentru viol, a fost prins în Dolj. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au prins în Băileşti, un bărbat de 52 de ani, din localitate, care era urmărit internaţional, potrivit g4media.ro.

Potrivit oamenilor legii, autorităţile judiciare din Germania au emis pe numele acestuia mandat european de arestare pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracţiunii de viol, fiind condamnat la pedeapsa închisorii.

 “Faţă de acesta,autorităţile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracţiunii de viol, fiind condamnat la pedeapsa închisorii.Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, a anunţat IPJ Dolj. Ulterior, instanţa de judecată a dispus arestarea provizorie a bărbatului, pentru 15 zile, în vederea extrădării.

 Spitalul Municipal Câmpina intră în carantină după declararea stării de alertă epidemiologică