Horoscop azi, vineri 28 iulie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic principal al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Scorpion cu planeta Venus, în retrogradare, de pe Leu. Acest aspect astral ne vorbește de: mofturi, capricii, inconstanță afectivă, superficialitate, neseriozitate, hipersensibilitate și autoindulgență. Pentru a mai tempera valențele acestui marcaj celest mai problematic, astăzi va trebui să ne arătăm ceva mai disciplinați, stoici, raționali, practici și statornici!

BERBEC

Vi se preconizează un mic risc de incidente ori de accidente, deci fiți mai prudenți! Din nefericire, vi se prezintă și o zi cumva mai nesatisfăcătoare sub raport sentimental, romantic!

TAUR

Aștrii zilei vă preconizează o zi cumva mai încurcată și agitată în viața maritală! Nu este o zi cu spor nici pentru afaceri ori treburi ce țin de lege! Vi se mai pot releva și unele dificultăți legate de o femeie mai tânără din familie.

GEMENI

Puteți resimți unele minore probleme de sănătate! Fiți mai atenți în relația cu o femeie mai matură de la job! Încercați să fiți ceva mai sensibili și onești în discurs!

RAC

Vi se preconizează o zi cumva mai turbulentă în viața sentimentală! Fiți ceva mai grijulii și în relația cu proprii copii! Încercați să vă arătați cumva mai practici, economi și raționali în cheltuielile financiare ale acestei zile!

LEU

Vă puteți aștepta la unele mici neînțelegeri în relația cu o femeie mai matură din familie. Vă puteți reliefa și cumva mai imaturi, superficiali și iresponsabili, fiind necesar să încercați să vă mai corectați tarele!

FECIOARĂ

Puteți reliefa o judecată cumva mai schimbătoare și mult prea idealistă! Încercați să fiți ceva mai eficienți în comunicare, în discurs! Evitați, pe cât vă este cu putință, viciile și excesele!

BALANȚĂ

Încercați să fiți ceva mai organizați, practici și chibzuiți cu banii! Astrele vă mai relevă și un potențial conflict în relația cu o amică cumva mai tânără.

SCORPION

Vă puteți arăta cumva mai oscilanți, nestatornici și mai puțin demni de încredere, fiind indicat să încercați să vă depășiți comportamentele greșite! Fiți ceva mai atenți și în planul carierei!

SĂGETĂTOR

Puteți resimți o stare emoțională cumva mai vulnerabilă, fragilă. Din păcate, puteți atrage și adversitatea ascunsă a unei femei mai în etate! Nu aveți o zi tocmai favorabilă pentru călătorii pe distanțe mari!

CAPRICORN

Astrele vă relevă o potențială ceartă cu o prietenă mai matură! Atenție și la un minor risc de accidente ori incidente! Evitați să vă îndatorați pe baze superficiale!

VĂRSĂTOR

Puteți avea parte de unele mici provocări în viața profesională, publică! Căutați să fiți și ceva mai tandri, gentili și, mai ales, fideli în viața de cuplu!

PEȘTI

Din păcate, puteți resimți unele dificultăți de concentrare mentală, intelectuală. Așadar, cam nu este o zi prielnică pentru studiu și examinări! Mai puteți avea parte și de o neînțelegere în relația cu o colegă mai tânără de la locul de muncă.

Horoscop HashtagNews