Horoscop azi, vineri 4 august 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic principal al zilei este redat de către opoziția Lunii de pe Pești cu planeta Marte de pe Fecioară. Acest aspect celest ne vorbește de trăsături ce țin de: duritate, impulsivitate, combativitate, irascibilitate și rea-credință. Pentru a mai tempera energia astrologică nefastă a acestei zile, ar cam fi necesar să ne dezvoltăm, în principal, unele trăsături ce țin de reziliență emoțională și psihică.

BERBEC

O femeie mai în etate poate încerca să vă saboteze într-un mod cumva mai indirect! Puteți resimți și o stare afectivă mai turbulentă și neașezată. Vi se mai pot reliefa și unele probleme ce țin de ipostaza sănătății fizice!

TAUR

Fiți ceva mai diplomați, dar și mai controlați, în relația cu prietenele, pentru a nu se ajunge la vreun conflict! În cele ce țin de viața romantică, aștrii zilei vă preconizează unele evenimente cam dure!  

GEMENI

Nu este o zi tocmai favorabilă pentru întreprinderi importante de ordin social, public! Imaginea dumneavoastră socială poate cunoaște o ușoară deteriorare! Aveți parte și de un risc destul de semnificativ de conflict în familie!

RAC

Vă recomand mai multă rezervă în relaționarea cu străinii! Fiți ceva mai grijulii și la călătorii mai lungi! Nu este o zi fastă nici pentru studiu și evaluări. Vă poate parveni și o veste destul de nefastă!

LEU

Vi se preconizează o zi cumva mai tulbure sub raport afectiv, putând fi supuși unor presiuni destul de mari. Totodată, astrele vă arată și o potențială pierdere sub raport financiar, bănesc!

FECIOARĂ

Persoana iubită se poate arăta cumva mai capricioasă și instabilă per ansamblul zilei. Nu este o zi de bun augur nici pentru afaceri sau alte ipostaze ce țin de parteneriate. Vă puteți reliefa și cumva mai aspri și dificili.

BALANȚĂ

Vi se pot prezenta unele dificultăți în relația cu o colegă mai matură de la locul de muncă. Totodată, ar fi înțelept să fiți ceva mai atenți cu sănătatea.

SCORPION

Din păcate, puteți avea parte de o zi cumva mai tensionată în viața romantică. Se pot ivi și mici probleme în relația cu copiii! Astrele vă mai preconizează și un potențial conflict cu un prieten relativ mai tânăr.

SĂGETĂTOR

O femeie mai matură din familie poate avea parte de unele mici necazuri. Totodată, și dumneavoastră puteți resimți astăzi unele sentimente mai puțin pozitive! Vi se pot reliefa și unele lezări sub raport profesional, social!

CAPRICORN

Încercați să fiți ceva mai concentrați, dar și mai realiști, sub raport mental pentru a nu lua mai apoi unele decizii teribil de nepractice. Nu este o zi de bun augur pentru călătorii la mare depărtare!

VĂRSĂTOR

Puteți avea parte de unele mici carențe când vine vorba de bani, de resurse. Totodată, vi se mai relevă și un risc destul de semnificativ de incidente ori accidente, așadar vă recomand să optați pentru mai multă atenție și precauție!

PEȘTI

Astrele vă preconizează o dispoziție mai agitată și cam dificilă per ansamblul acestei zile, fiind necesar să căutați să vă echilibrați latura emoțională! Din nefericire, vi se arată și un risc destul de înalt de ceartă în viața maritală! 

Horoscop HashtagNews