Horoscop azi, sâmbătă 3 septembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest determinant al zilei este redat de opoziția lui Mercur de pe Balanță cu Jupiter, aflat în mișcare aparent retrogradă, de pe Berbec. Acest unghi astral ne vorbește de: indiscreție, manipulare, lipsă de măsură, șarlatanie și mândrie exagerată. Pentru a mai tempera din efectele acestui unghi astrologic mai nefast, ar fi indicat ca astăzi să încercăm să fim cât mai onești, corecți și fideli!

BERBEC

Din nefericire, vi se relevă o zi cam inoportună pentru afaceri și tranzacții majore! Vi se pot prezenta și unele conflicte în viața de cuplu! Vă puteți arăta și cumva mai egoiști și vanitoși, fiind necesar să reformați atitudinea!

TAUR

Vi se pot reliefa unele mici neînțelegeri cu niște colegi de la job. Puteți resimți și o semnificativă depreciere în planul sănătății! Feriți-vă, pe cât vă este cu putință, de excese!

GEMENI

Puteți întâmpina unele probleme de comunicare cu persoana iubită! Se pot prezenta și unele discuții mai deranjante cu proprii copii! Un prieten mai influent și prestigios vă poate dezamăgi.

RAC

Puteți avea parte de unele mici conflicte în familie! Nu este o zi fastă pentru a plănui schimbări majore în casă! Din nefericire, șefii pot reliefa o atitudine cam abuzivă față de dumneavoastră!

LEU

Vi se relevă o comunicare cam ineficientă cu cei din jur! Puteți lua și unele decizii nu tocmai profund gândite! Totodată, astrele vă relevă și o zi cam neindicată pentru călătorii în străinătate.

FECIOARĂ

Puteți avea parte de unele discuții și negocieri mai puțin productive legate de bani. Nu este, sub nici o formă, o zi prielnică pentru împrumuturi, creditări sau restituiri! Vi se arată și un risc mai semnificativ de incidente ori de accidente.

BALANȚĂ

Vă puteți arăta cumva mai superficiali și guralivi, fiind nevoie să fiți ceva mai practici și realiști! În viața de cuplu vi se pot reliefa unele riscuri de ceartă! Atenție și la potențiale probleme cu legea!

SCORPION

Puteți prezenta o judecată mai înnegurată, fiindu-vă mai dificil să luați decizii cu adevărat obiective și eficace! Puteți fi și vorbiți de rău pe ascuns! La locul de muncă puteți întâmpina unele provocări mai semnificative!

SĂGETĂTOR

Vi se poate releva un conflict cu un prieten mai tânăr! Nu este o zi fastă pentru evenimente de ordin social, public! În dragoste puteți resimți unele neajunsuri! Nu este o zi fastă pentru speculații financiare!

CAPRICORN

Puteți avea parte de unele discuții mai neproductive cu șefii! Nu este o zi fastă pentru a face schimbări importante în carieră! Astrele mai relevă și un risc destul de important de neînțelegeri în relația cu un bărbat cu autoritate din familie!

VĂRSĂTOR

Nu aveți o zi favorabilă pentru studiu și examinări! Fiți ceva mai atenți în caz de călătorii sau drumuri mai lungi! Căutați să fiți ceva mai moderați, onești și preciși în discurs!

PEȘTI

Vi se înfățișează un risc cumva mai semnificativ de accidente ori incidente, îndeosebi de circulație, deci fiți ceva mai prudenți! Încercați, per ansamblul zilei, să fiți ceva mai economi, mai chibzuiți cu banii!

Horoscop HashtagNews