Foto: Facebook/Gabriela Firea
Foto: Facebook/Gabriela Firea

Ministrul Familiei a vorbit despre cazul unei mame a patru copii, precizând că este nevoie de mai mult sprijin pentru părinții singuri.

Ministrul Familiei: ”Mirela este o mamă model, un adevărat exemplu că orice greutate poate fi depășită cu multă iubire părintească. Mirela este o mama singură și își crește exemplar cei patru copii”

Timotei, mezinul casei, se pregătește pentru prima zi de grădiniță. Sofia intră în clasa a II-a, iar cei mari, gemenii Jose și Miriam, vor începe ultima clasă de gimnaziu, a VIII-a. Rar mi-a fost dat să văd copii atât de cuminți și răbdători. Aveau zâmbetul pe buze, în ciuda greutăților și a suferințelor”, a scris Gabriela Firea.

Ministrul a precizat că, din păcate, doi dintre copii au nevoie de tratament și injecții zilnice. Cu toate acestea, copiii au înțeles că au nevoie de școală pentru a ajunge ceva în viață.

Sunt olimpici, excelează la învățătură, iar asta este de admirat!”, a mai adăugat ministrul.

Gabriela Firea anunță demararea unui proiect pentru ajutorul familiilor cu mai mult de trei copiii

Ministrul Familiei a precizat că a vizitat această familie împreună cu Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

Scopul vizitei a fost de a-i încuraja și sprijini cu rechizite pe acești copii, cu ocazia începutului noului an școlar.

Toate familiile numeroase din România merită sprijinite și vom depune toate eforturile pentru asta. Avem în lucru la ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse un proiect pentru ajutorul familiilor cu mai mult de trei copiii”, a transmis Gabriela Firea, într-un text publicat astăzi, 1 septembrie, pe contul de Facebook.