Vlad Popescu Piedone
Vlad Popescu Piedone- pag de FB

Deputatul Vlad Popescu Piedone, fiul fostului primar de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, a ținut să marcheze debutul noii sesiuni parlamentare.

Deputatul Vlad Popescu Piedone, preocupat de problemele românilor

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, deputatul Vlad Popescu Piedone a ținut să transmită o urare tuturor românilor, subliniind faptul că sunt probleme care trebuie rezolvate imediat. Potrivit deputatului, este vorba despre reducerea facturilor la energie electrică dar și luarea măsurilor adecvate pentru începutul anului școlar în condiții normale și decente. Deputatul Vlad Popescu Piedone pare pregătit să candideze la primăria sectorului 5, intenție pe care a anunțat-o public la scurt timp după ce tatăl lui, Cristian Popescu Piedone, a pierdut fotoliul de edil.

”Vă salut din Plenul Parlamentului unde a început o nouă sesiune. Avem probleme pe care trebuie să le rezolvăm urgent, precum reducerea facturilor la energie și, desigur asigurarea unui început de an școlar decent pentru toți elevii, în școli sigure, dotate și curate”, este mesajul transmis de către deputatul Vlad Popescu Piedone, pe pagina de Facebook. 

 Vlad Popescu Piedone afirmă că este pregătit pentru această toamnă de foc, fiind gata să muncească și să lupte pentru ca românii să aibă o viață mai ușoară.

Mesajul lui Vlad Popescu Piedone

„Vă salut din Plenul Parlamentului unde a început o nouă sesiune. Avem probleme pe care trebuie să le rezolvăm urgent, precum reducerea facturilor la energie și, desigur asigurarea unui început de an școlar decent pentru toți elevii, în școli sigure, dotate și curate. Sunt pregătit pentru această toamnă de foc și sunt gata să muncesc și să lupt pentru că românii să aibă o viața mai ușoară!”, a scris Vlad Popescu Piedone.

Treizeci de copii au văzut marea și delfinii datorită generozității deputatului Vlad Popescu Piedone