Aproape treizeci de copii au petrecut clipe de neuitat la malul marii datorită generozității deputatului Vlad Popescu Piedone. La rugămintea profesorului Florin Băltărețu, de la Școala Gimnazială 126 din Sectorul 5, Vlad Popescu Piedone le-a îndeplinit copiilor, ai căror părinți nu aveau posibilități materiale, visul de a vedea marea și delfinii.

Gestul deputatului PSD a fost apreciat de către copii, care l-au răsplătit, timp de o zi, cu zâmbete, glume și multă fericire. Vlad Popescu Piedone și-a amintit de copilăria lui, când îi făcea mereu ” capul calendar ” tatălui lui cu lucrurile pe care le cerea. Pentru Vlad Popescu Piedone, acele vremuri sunt vremuri de suflet, minunate, fiind crescut cu fericire și educat să împartă fericire. Vlad Popescu Piedone a fost fericit să își petreacă o zi din viața lui printre copii fericiți, mare și delfini. Aceasta a fost ocazia de a-și aminti cu drag ceea ce spunea tatăl lui, Cristian Popescu Piedone, și anume: ” “Când oferi fericire… primești fericire”

Vlad Popescu Piedone: Familia și Prietenii sunt cea mai mare avere!

În postarea de pe pagina sa de Facebook, Vlad Popescu Piedone le-a urat copiilor să se bucure de copilărie, de jocuri și să își facă cât mai mulți prieteni. „Vacanța frumoasă în continuare, dragilor! Mă bucur că v-am cunoscut! Sunteți minunați! Ne revedem prin Sector. Bucurați-va de copilărie, de jocuri, și faceți-va prieteni! Mulți prieteni! Familia și Prietenii sunt cea mai mare avere! Va mulțumesc, domnule profesor! Cu respect și fericire-n suflet, Vlad Popescu Piedone”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook de deputatul Vlad Popescu Piedone.

Vlad Popescu Piedone a făcut IMPOSIBILUL POSIBIL pentru locatarii blocului afectat de incendiu